Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A bátyám nem hozza a családba...

A bátyám nem hozza a családba a gyerekét, csak két-havonta 1x, míg a felesége családja hetente 2-3x látja, a szüleim ezért sírnak, szerintetek mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Informatikusként dolgozik, otthonról, kb 2 éve házasodtak, most jön a 2. gyerek

Eleinte az volt az ok, hogy van a családban kutya és ez miatt nem jönnek mert féltik a gyereket, de ahogy telt az idő ez kiderült, hogy csak valami ürügy és más az igazi ok

Apámnak sokszor van ez a "na majd én megmondom" hozzáállása, és szerintem ez a kulcsa ennek az egésznek, ez miatt nem jön.. de érdekelne, több nézőpont is

Valamelyest megértem, de nincs gyerekem ezért nem tudom teljesen látni az ő szemükkel az egészt, mellesleg most visszaköltöztem a szüleimhez átmenetileg, ő pedig már külön él legalább 4 éve

(Ezt az egészet csak külső szemmel nézem, mivel nincs gyerekem, és még ott tartok, hogy a gyerekkori traumáimon dolgozzak, ezért se a szüleimmel se a bátyám mellett nem állok, inkább semleges vagyok)

29F

2023. jún. 18. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Akármi lehet.

Kezdve azzal, hogy

- szüleid esetleg nem szimpatikusak a sógornődnek.

- nem tartottak valamit tiszteletben a gyermek körül amit kért sógornőd.

- szüleid sosem erőltették meg magukat, hogy ők is meglátogassák őket, csak elvárták, hogy mindig tesódék menjenek.

- beleszóltak olyanba amibe nem kellett volna.

- nem tudnak viselkedni.

- esetleges rossz életkörülmény, higiènia hiánya

Ezt ect.

A nők legtöbb esetben a saját szüleikhez húznak, nem anyósékhoz.

2023. jún. 18. 20:38
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezd a bátyádat, biztosan oka van rá, hogy nem viszi.
2023. jún. 18. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
9%

Nálunk ugyanez van. Ahol fiú gyermek van, anyukádékéd esetében a bátyád, akkor ott idővel lesz menyecske, neked sogornőd. És sajnos nagyon sok nő ilyen a férje családjával.

Nálunk is a sógornőm a főnök, három hónapos koráig nem láthattuk a kisbabát, de a sógornőm szülei igen. Nyilván mindenkinek a saját szülei és családja a legkedvesebb, de ha házasodok tudni kell, hogy ezzel együtt jár a párom családja is valamilyen szinten.

Úgyhogy sajnos úgy gondolom nálatok is a sógornőd a hunyó, ilyenkor amiatt is meg tudnak sértődni ha nem úgy pislogtok ahogy neki tetszik.

2023. jún. 18. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
És a szüleid mennek a bátyádat és az unokájukat meglátogatni?
2023. jún. 18. 22:14
 5/14 A kérdező kommentje:
igen mennek, keresik a társaságát
2023. jún. 18. 22:18
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Őket kéne megkérdezni az okáról.
2023. jún. 18. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

Magamból indulok ki!

Oda nem megyek ahol nem érzem jól magam....de ha a párom menni akar és a babára/gyerekre nincsenek az adott emberek rossz hatással, nem káros, nem történik semmi rossz, akkor beáldozom magam. Szerintem ennyit mindenki kibír a párjáért.

De ugye sokan pont nem...

A válasz azzal tuti összefügg hogy valaki nem érzi jól magát nálatok. Vagy túl nagy a kosz, rendetlenség?

Arra azért nem tudok gondolni hogy a szülők nagyon megmondók, mert akkor gondolom ők sem mehetnének, de azt írod hogy ők mennek is.

2023. jún. 18. 23:18
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Írod, hogy te még most dolgozod fel a gyerekkori traumákat, amiket a szüleid okoztak. Akkor meg mi a kérdés? Nyilván a tesód nem akarja ennek kitenni se magát se a feleségét és legfőképpen nem szeretné, hogy a gyerekben is okozzanak párat. Amúgy meg az erőszakos követelőzés hogy ide is tessék pont annyiszor hozni, mint a másik félhez eleve visszataszító a szüleid részéről.
2023. jún. 19. 00:09
 9/14 NTBS ***** válasza:
100%
Valószínűleg valami megoldatlan probléma.
2023. jún. 19. 06:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesek a válaszok annak fényében, hogy tegnap egy fiatal anyuka tett fel kérdést, hogy nem szeretne a 3 hónapos babával minden hónapban 400 kilométert utazni és ott aludni 2 éjszakát. Ott a válaszolók 99 százaléka őt hordja el mindenféle hülye pcsának.

Hozom a popcornt:DDD

És még csak hètfő reggel van.

(Ja, ez a gyk, a kérdezőt kell szidni)

2023. jún. 19. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!