Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy anyám sosem ölelt meg, simogatott meg sosem mondta, hogy szeret?

Figyelt kérdés

Más is így nőtt fel? vagy ez csak manapság kerül ennyire kimutatásra?

N

2023. jún. 16. 10:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%

Az első gáz, remelem törlik a hozzászólását.

Segítséggel tudod feldolgozni, kérdező. Megélni a fájdalmat, és megtanulni megadni magadnak azt, amit ő valamiert nem tudott.

2023. jún. 16. 11:13
 2/21 anonim ***** válasza:
5%
Mit kell ezen feldolgzni szerinted?
2023. jún. 16. 11:33
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Segítséggel.
2023. jún. 16. 11:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a tágabb családban több nő is fogta magát és otthagyta a családozást a férfire. Felnőtt fejjel, végigküzdve a család férfitagjaival az életemet, lányként, feleségként, anyaként, megértem őket is, noha elfogadni természetesen soha nem fogom az ilyenfajta vilsekedést.
2023. jún. 16. 11:41
 5/21 anonim ***** válasza:
12%
Miért nem fogadod el?
2023. jún. 16. 11:57
 6/21 anonim ***** válasza:
35%

Miért kell lepontozni azt, aki megkérdezi, hogy szerinted mit kell ezen feldolgozni?

Én is így nőttem fel, és nem érzem, hogy bármi bajom lenne, amit fel kell dolgozni.

2023. jún. 16. 12:02
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Azért lettél lepontozva, mert máris érvénytelenítetted a kérdezőt, megkérdőjelezted a valóságát azzal, hogy bizony nem kell ezen semmit feldolgozni, neked sem kellett. És? Mihez kezdjen ezzel a válasszal úgy mégis? Örülj neki, taps, taps. Ez egy bullshit. Fedezet nélküli kártyával dobálózol.
2023. jún. 16. 12:08
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
És mondjuk máris megvan, mit fel kellene dolgoznod. Én ebből a mondatodból rá is láttam. Te még nem.
2023. jún. 16. 12:09
 9/21 anonim ***** válasza:
11%

#8: hol érvénytelenítettem? Megkérdeztem, neki miben okoz ez gondot. Ennyi.

Vagy az rendben van, ha az én tapasztalatom van érvénytelenítve a lepontozással és a megjegyzéseddel?

2023. jún. 16. 12:10
 10/21 anonim ***** válasza:
14%
Mit kell ezen feldolgozni?
2023. jún. 16. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!