Hogy dolgozzam fel, hogy anyám sosem ölelt meg, simogatott meg sosem mondta, hogy szeret?
Figyelt kérdés
Más is így nőtt fel? vagy ez csak manapság kerül ennyire kimutatásra?
N
2023. jún. 16. 10:38
1/21 anonim válasza:
Az első gáz, remelem törlik a hozzászólását.
Segítséggel tudod feldolgozni, kérdező. Megélni a fájdalmat, és megtanulni megadni magadnak azt, amit ő valamiert nem tudott.
2/21 anonim válasza:
Mit kell ezen feldolgzni szerinted?
4/21 anonim válasza:
Nálunk a tágabb családban több nő is fogta magát és otthagyta a családozást a férfire. Felnőtt fejjel, végigküzdve a család férfitagjaival az életemet, lányként, feleségként, anyaként, megértem őket is, noha elfogadni természetesen soha nem fogom az ilyenfajta vilsekedést.
6/21 anonim válasza:
Miért kell lepontozni azt, aki megkérdezi, hogy szerinted mit kell ezen feldolgozni?
Én is így nőttem fel, és nem érzem, hogy bármi bajom lenne, amit fel kell dolgozni.
7/21 anonim válasza:
Azért lettél lepontozva, mert máris érvénytelenítetted a kérdezőt, megkérdőjelezted a valóságát azzal, hogy bizony nem kell ezen semmit feldolgozni, neked sem kellett. És? Mihez kezdjen ezzel a válasszal úgy mégis? Örülj neki, taps, taps. Ez egy bullshit. Fedezet nélküli kártyával dobálózol.
8/21 anonim válasza:
És mondjuk máris megvan, mit fel kellene dolgoznod. Én ebből a mondatodból rá is láttam. Te még nem.
9/21 anonim válasza:
#8: hol érvénytelenítettem? Megkérdeztem, neki miben okoz ez gondot. Ennyi.
Vagy az rendben van, ha az én tapasztalatom van érvénytelenítve a lepontozással és a megjegyzéseddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!