Az normális ha 23 évesen a szüleim számon kérnek,hogy milyen barátokkal megyek el?
Figyelt kérdés
Konkrétan anyám üvöltött velem,és számonkért,hogy 23 évesen merre járok és kikkel…A szüleimmel élek még.2023. jún. 11. 17:22
21/29 anonim válasza:
18. a 30-alattiak 60%-a otthon él még szülőkkel Magyarországn akkor miről beszélünk?
22/29 anonim válasza:
Mivel náluk laksz, igen. Az ő házik, ő szabályaik. Ideje elmenni dolgozni és költözni ha nem tetszik.
23/29 anonim válasza:
Én 20 vagyok. Igazából nagyvonalakban 16 éves korom óta azt csinálok amit akarok, azzal akivel akarok. De nekem is szokott anyám megjegyzéseket tenni az ismerőseimre vagy a nőkre akikhez közöm volt. De nem rosszindulat van benne, csak nem akarja hogy lecsússzak olyan szintre mint amin a társadalom nagyrésze van. Beszámolnom nem kell semmiről ,meg nem is ugrik a torkomnak (alapból most is külföldön élek egyedül) de azért szoktak megjegyzései lenni dolgokra.
24/29 anonim válasza:
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
25/29 anonim válasza:
Anyadek rosszul kommunikaljak ezt adolgot.
Az ember olyanna valik,amilyen emberekkel a szabadideje nagy reszet tolti. Valszeg oket nem tatja olyannak,akiket masolva sikeres lennel kesobb.
Mit tanulnak mit sportolnak a barataid? Sportolnak egyaltalan ? Elhizottak vagy igenytelenek? Dohanyoznak vagy isznak alkoholt?
26/29 anonim válasza:
Nem normális, de a szüleid szerint igen. Szerintem költözz el amilyen hamar csak tudsz.
27/29 anonim válasza:
Miért baj az, ha a szülő tudni akarja, hol jár a gyereke?
És ha eltűnik? Rengeteg fiatalt rabolnak el, meg amúgy is, ha nem sötét üzletekben van benne, akkor nem mindegy, hogy elmondja-e?
28/29 anonim válasza:
23 évesen már hol lenne gyerek. Xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!