7es, papíron ennyi idősnek már a szülei nyakán se kéne élnie
2023. jún. 11. 18:12
12/29 anonim válasza:
Ha az ember a szüleivel él, akkor egyrészt megértem, hogy azért a szülőt érdekli valamilyen szinten, hogy a gyereke mégis merre jár. Viszont ez az üvöltözés, meg az ilyen stílus nem fér bele. Mármint, el kell fogadni, hogy a gyereked felnőtt és hiába él otthon, már nem egy kisgyerek, nem kell minden egyes lépéséről tudnod, pláne ha amúgy nem is ad rá okot. Erre amúgy tényleg az elköltözés az egyetlen megoldás. Vannak olyan szülők, akikkel az együttélés nem problémás, és nem akarják a fiatal felnőtt gyereküket kontrollálni, de vannak olyan szülők, akik amíg otthon élsz, nem hagynak levegőt sem venni.
2023. jún. 11. 18:15
13/29 anonim válasza:
Én is szülőkkel élek, azt engem se hagynak a hülyeségeikkel békében, van hogy fater hív mert meló után nem jöttem haza a megszokott időben haza (16:00-kor már hív merre járok), ki is nyomtam mondtam nem vesztem el. Bár nem tudnék még külön menni, mert most szingli lettem meg a fizetésből nem futja albérletre, vagy ha futná is akkor a kajára , ruházkodásra nem lenne pénzem. :) 34/F
2023. jún. 11. 18:21
14/29 anonim válasza:
Megtiltani, üvöltözni nem normális, megkérdezni normális 80 éveseknél is.
2023. jún. 11. 18:23
15/29 anonim válasza:
11! Papíron normális fizetésből meg lehet élni, akár albérletet fenntartani, meg félretenni egy lakásra. A gyakorlat mást mutat. Nem kell ezzel jönni folyton.
Kérdező! Ha a múltban zűrös voltál, valamilyen szinten érthető. Mondd meg nekik aztán kész. De ha üvöltözik anyád, hagyd ott. Ne menj bele az ilyen hülyeségbe.
Amúgy a kamaszkor kitolódott manapság még 25 évesen is tekinthető annak valaki..
Egyébként az ő háza, ő szabályai.
2023. jún. 11. 19:36
18/29 anonim válasza:
15 hm..érdekes..emberek tízezreinek sikerül valahogy...nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Nekem is van másodállásom, és nem halok bele. Cserébe viszont önálló, felnőtt ember lehetek.
Sőt, el lehet menni akár társbérletbe is. De értem én, kényelmesebb a mamahotel, meg a hiszti hogy senki se tekint felnőttnek meg anyu nem ad pénzt bulizni 26 évesen :-D
2023. jún. 11. 20:18
19/29 anonim válasza:
Nem az, kivéve, ha bűnözőkkel mászkálsz.
2023. jún. 11. 20:25
20/29 anonim válasza:
18! Persze, mert az a normális, hogy másodállásod legyen, véletlenül se az, hogy egy állás, amiért normális pénzt kapsz, és cserébe normális szabadidőd van. Érdekes, Én is itthon élek, mégis önálló, felnőtt lehetek, sose ordítanak velem, és mindent saját magamnak fizetek.
A mamahotel meg az, amikor az embert kiszolgálják, és nem dolgozik. ne keverjük már a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!