Hány éves kortól ne terheljük a szüleinket a bajainkkal?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 19:16
1/22 anonim válasza:
Terhet, gondot, szomorúságot lehetőleg ne okozzunk nekik, de ha szeretnek, bármikor meghallgatnak, és legalább szavakkal segítenek.
4/22 anonim válasza:
Szerintem ha problémánk van, nyugodtan elmondhatjuk nekik, hátha tudnak rajtunk segíteni vagy tanácsot adni.
5/22 anonim válasza:
Szerintem ez függ a szülő - gyermek kapcsolat mélységétől is.
Nekem a szüleim a barátaim is, 26 éves vagyok és amit egy barátommal/barátnőmmel megbeszélek azt velük is.
(Természetesen vannak dolgok amiket így is megtartok magamnak néha, mert nem akarom őket idegesíteni.)
6/22 Ghgj válasza:
Én világéletemben csakis pénzügyi gondokkal terheltem a szüleimet, elképzelhetetlen a számomra, hogy lelki problémákkal hozzájuk forduljak. Szóval az én válaszom a soha. :D Ezért kellene kifejtened kicsit, mert én pl. szeretnék segíteni, de jó lenne valami támpont.
7/22 felkelhetetle válasza:
Ha a szüleid teherként élik meg azt, ha meghallgatni/támogatniuk kell, akkor szerintem ott valami nagyon el van cseszve, ha legalább elfogadható a gyerek-szülő viszony, akkor ott ilyen fel sem merül.
8/22 anonim válasza:
34 vagyok. mindig is hozzajuk fordultam mind1 hogy anyagi vagy lelki segitseg kellett. es szivesen segitettek. ok a szuleim. ez lenne a normalis
10/22 anonim válasza:
Szülő vagyok. Bármikor, bármiről szólhatnak.
Csak a műbalhékra nem lennék kíváncsi, de olyasmi szerencsére nem szokásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!