Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene bemutatnunk egymásnak a szüleinket?
Figyelt kérdés
A barátnőm német és az ő szülei nem beszélnek Magyarul, az én szüleim pedig nem beszélnek Németül. Mind a kettőnknek fejtörést okoz hogy hogyan is lenne alkalmas vagy hogyan kellene bemutatnunk a szüleinket egymásnak ebben az esetben.#német #ország #magyar #szerelem #párkapcsolat #szeretet #kommunikáció #táv #társalgás #kommunikációs probléma
2018. dec. 27. 06:26
1/6 anonim válasza:
Hát elég "gáz" a szitu. Angolul senki nem beszél?
Mert akkor csak ti tudtok közvetíteni.
2/6 anonim válasza:
Fordítotok.... Nem is értem a kérdést... Nincs ebben semmi gáz sem ciki sem semmi.
Nyilván akadósabb lesz így a kommunikacio, de naés! Nem ti vagytoj az első és utolsó ilyen pár.
Nem kell paráznj gyerekek! Csak bátran. ;)
3/6 anonim válasza:
Én az orosz barátom szüleivel vacsoráztam kb. 1 hét után, ennyi idő alatt még egy a magyarhoz hasonló nyelvet is lehetetlen lenne megtanulni. Volt ott egy tolmács, aki már eleve egy csomót fordított nekik, mióta a barátom idejött, de erre amúgy bárki képes, aki mindkét nyelvet beszéli.
4/6 anonim válasza:
Ti tudtok tolmácsolni, esetleg ha szeretnétek egy nyugodt délutánt, tolmácsot fogadtok. Hasonló szituban vagyunk, az én anyum se nagyon beszél más nyelveket.
Mondjuk mi legelőször akkor ismertettük őket össze amikor eljegyeztük egymást.
Hívd meg mindkettejüket hozzátok, ha nagyobb a lakás lehet ott kaja, vagy ott találkoztok, és onnan irány egy étterem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gondoltok hogy ez elég kellemetlen helyzeteket fog szülni és azt sem tudtok hogy egyáltalán az egész hogyan legyen mert elég cikinek érezzük ezt az egészet mind a ketten.
2018. dec. 27. 18:11
6/6 anonim válasza:
Esetleg beszéljenek angolul? Eszperantó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!