A lányotok, fiatok apás vagy anyás? Ha te vagy a gyermek, apás vagy anyás vagy/voltál jobban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 14:54
1/6 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok ti és hány éves a gyerek?
2023. jún. 3. 14:55
3/6 anonim válasza:
19 éves lány vagyok és egyik sem igazán, de ha mindenképp választani kell akkor inkább anyás.
4/6 anonim válasza:
Én apás voltam nagyon a szüleim válásáig (6 éves voltam). A válás után viszont mindkettőtől elszakadtam valahogy. Azóta egyik sem.
30F
5/6 Metionin válasza:
Iskolás koromig apás voltam de aztán egyik sem. 33/N
6/6 anonim válasza:
Én mindig is inkább anyukámhoz kötődtem jobban. Apám sem rossz ember, nagyon szeret, de szerintem neki elég sok belső problémája volt és valahogy szerette rajtam levezetni. Nem kell durva dolgokra gondolni, de azért hagyott nyomot a kapcsolatunkon.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!