Vajon hogy mondjam el nekik hogy eltort?
Van egy 4eves telefonom ami ahoz képest eléggé jó állapotban van , de tegnap leejtettem a parkettával és előtte találkozott a radiátor szélével... a hátlap eléggé betörők, hiába van rajta tok... szüleim egyszer így egyszer úgy veszik a dolgokat egyszer kibuknak egyszer nem...
Szerintetek elmondjam vagy csak sumakoljak amíg nem lesz telo cserém vagy amíg le nem kerül róla a tok?
Ha elmondanam nekik kéne egy nagyon jó story h mi történt h ne bukkantak ki...
Múltkor azt játszottam be mikor az üveg foliam tört wl h szakadó esőben lecsúszott a buszról.
Előre is köszönöm
Szerintem nem kellene hazudni, ez előfordul bárkivel. Esetleg csak egy szép sztori köré fondd az egészet, pl. hogy nagyon siettél a suliba dolgozatot írni és a lépcsőn ahogy nagyot léptél kifordult a zsebéből. Nyugtasd is meg azon nyomban, hogy persze ettől lehet használni, de sajnálod, máskor jobban oda figyelsz, esetleg nem hordó a zsebedben.
És tényleg figyelj oda máskor :)
8-as, örülj neki, hogy nem tudod, milyen az, amikor egyik pillanatban mézes-mázosak veled, a következőben meg ordítanak, pedig "csak kérdezel valamit".
Kérdező: miért mondanád meg. Működik? Akkor?
Köszönöm valaszaitokat!
De nem arra megy ki a jatek hogy újat kapják én szeretem ezt a telefont. Soha nem kértem, koveteltem újat 2-3evente megszoktak lepni szukinapomra újal mikor nm kérek semmit sem. 17evesen ugyan úgy dolgozok a pénzért mint ők tudom hogy nehéz soha nem turkaltam a penztarcajukban főleg nem feleslegesen... De van amit nem engedhetek meg magamnak pl itt a telefon , ezt ők is tudják ezért szoktam azt tőlük kapni, egyéb más dolgokat magamnak állok évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!