Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudok itthonról megszökni?

Hogy tudok itthonról megszökni?

Figyelt kérdés
Már nagykorú vagyok de elégreménytelen a helyzetem kb fogságban tartanak..ti mihez kezdenétek ennél még az utcán is jobb lenne.
2023. máj. 17. 19:09
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Még albérletet sem tudok intézni meg semmi mert egyrészt az isten háta mögött lakók egy eldugott vidéken más részt meg amúgy sem engednék hogy albérletbe menjek
2023. máj. 18. 12:13
 22/34 A kérdező kommentje:
Mit tennétek?
2023. máj. 18. 12:13
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Néha csak dolgoznak, vagy vásárolnak vagy alszanak a szüleid. Figyelj, ezt nem bántásból mondom, elhiszem a hozzáállásodból, hogy tényleg helikopterszülők, de szépen tudsz írni ezért legalább feltételezem, hogy nem vagy hülye. Tehát mondom úgy, hogy nálad hülyébbek is meg tudtak már szökni. Ha van akarat, lesz mód is.
2023. máj. 18. 12:36
 24/34 A kérdező kommentje:
Igen csak nem tudom hogy tudnék albérletet keresni mert gondolom látatlanba nem adná ki senki nekem a lakást vagy kiadó szobát.Ezzel vagyok gondban.nagyon eldugott helyen élek, mindentől távol.és a családom teljesen magához akár láncolni már lassan teljesen bele rokkanok,már attól félek hogy idegösszeroppanást kapok,úgy érzem megfulladok,mintha egy börtönbe lennék.
2023. máj. 18. 12:41
 25/34 anonim ***** válasza:
45%
magyarán nem si akarsz megoldást, csak kifogást gyártasz- IGAZÁBÓL mi a bajod? Nem engednek a csávódhoz? Mert a "már nagykorú vagyok, de nem engednek élni" 99 százalékban erről szól.
2023. máj. 18. 12:56
 26/34 A kérdező kommentje:
Teljesen magukhoz láncolnak szinte be vagyok zárva a négyfalközé szóval értelmes válaszokat kérek nincs szükségem bántó megjegyzésekre lelkileg már kikészültem
2023. máj. 18. 12:58
 27/34 anonim ***** válasza:
88%

Értelmezhetetlen, amit írsz. Ép értelmű ember nem tudja felfogni, mi azon a lehetetlen, hogy odamész az ajtóhoz, kinyitod és kimész rajta.

Mennyi pénzed van? Gondnokság alatt állsz? Otthon ülsz és nem csinálsz semmit?

2023. máj. 18. 13:21
 28/34 A kérdező kommentje:
27es de nincs hová mennem és albérletet sem tudok intézni..
2023. máj. 18. 13:29
 29/34 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván albérletbe mehetsz: keresel, elmész megnézni, és amelyik megtetszik, leszerződsz. Fegyverrel állják utadat az ajtóban vagy hogy kell elképzelni, mi történik nálatok? És nem válaszoltál, hogy gondnokolt vagy-e. Meg arra se, hogy hogy és miből élsz.
2023. máj. 18. 14:02
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nem tudsz elmenni otthonról. Gyűjts pénz, nézegess kiadó szobát és lépj le.
2023. máj. 18. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!