Most hogy viselkedjek vele?
Az, hogy megnézi a nőket, alapvetően nem lenne baj. Hűséget fogadott, nem vakságot. Az sem mindegy, hogy te észreveszed, hogy néz valakit, vagy mindenki észreveszi, mert mi tudom én, csorog a nyála, látványosan utána fordul, fütyül. Az, hogy prostihoz jár, az megcsalás, ami undorító dolog. Bár érdekelne, hogyan tudod, hogy nemhogy prostihoz jár, azt is tudod, hogy nem gyakran, hanem néha.
Hogyan viselkedj? Ahogy akarsz. Írhatjuk százan, hogy haragudj, vesd meg, vagy azt, hogy ne foglalkozz ezzel, mi nem te vagyunk. Megvannak a saját érzéseid.
Anyukaddal is szexel apukád vagy "csak vele lakik"? Nem vagytok kötelesek elviselni azt,hogy apukad mikor fertoz meg titket pl a prostitól összeszedett mindenféle fertőzéssel,rosszabb esetben AIDS-sel,igen mondjak hogy a mai prostik idonkent igenyesek,de ami szexualis uton vagy cseppfertozessel terjes,annak nehez kivedeni az elkapasat,ami ilyen jellegu.
Az en apam is megcslta anyamat egy prostival,aki sok ferfival hempergett,el is vette ot,de nem szivesen talalkoztan vele es nem amiatt mert anyam utan o lett apam parja,hanem mert eleg gonosz.
Nem, ez nem NORMÁLIS, mármint a prostis része. Az, hogy megnézni a nőket elfogadható,semmi kulonos6nincs benne, mindannyian csináljuk szerintem. Vagyis én a pasikat nézem, mert nő vagyok, de a lényeg, hogy az normális.
A prostis dolog undorító. Mai világban már ingyen is meg lehet kapni nőket, vagy tartson titokban 1 szeretőt (ami szintén erkölcsi kérdéseket vet fel) de még mindig jobb mint a kitudja milyen prostikhoz járni és rájuk költeni a család pénzét. Egyszerűen undorító.
Minden embernek megvan a saját értékrendje. A házasság, szentség. A hűség példamutató.
Sok embert erősen irányítja az ösztöne és felülírja az erkölcsét. Sajnos sok ember tart barátot/barátnőt a házasságon belül, nyiltan vagy titokban. Az ember bűnös hajlamú.
A helyes út megbocsájtani és többé nem vétkezni, de ez nem könnyű dolog.
#6 Akkor ne kössenek annyi hazassagot,ha nem szeretik a masikat es oszintek se tudnak vele lenni.
Ha mar valamilyen oknsl fogva abbol a szempontbol a huseget megsertik hogy nem akarnsk a masik fellel kspcsolatot fenntartni es egyutt lenni (meg mielott megcsalna),legyenek oszintek a masikkal,hogy ok nem akarjsk ezt ugy tovabb csinalni,ki akarnak lepni.Nem ez a szegyen es a bunos,hanem az hogy eveken,evtizedeken at hazudni onmaguknak,a kivulalloknak alarcot,hamis kepmast mutogatni,felszinesen a jo hazassagot mutogatni es egymas eletet tonkre tenni az ilyen helyzetekkel,foleg a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!