Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezeljem anyammal a...

Hogyan kezeljem anyammal a viszonyt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tok jo volt a kapcsolatom anyammal, mig megnem szuletett a kisfiam. Onnantol nagyon rossz a kapcsolatunk, allandoan oktatna ki, es hiaba kerem, hogy mit hogy szeretnek, nem veszi figyelembe, vagy beszol, hogy ot ne oktassam ki, mert mar fel nevelt 2 gyereket.

Pld.: mondom helyesen beszeljen vele, o azert is hibasan fog, mondom ne mondjon csunya szavakat elotte, azert is mond, akkor allandoan meg 2 es fel ev utan is szo szerint, gunyosan nevet, mert csaszaros vagyok es nem rendesen szultem, mert en nemtudom mi az igazi szules. Akarmit mondok, rogton provokalasnak veszi. Nemtudom, h sz.rjam ezeket le es ne vegyem magamra.

Szules utan eljott 2 hetre "segiteni". Inkabb had ne irjam... Minden nap: miert sirsz? Hagyd mar abba!!!!! Itt az egeszseges gyerekeed te meg sirsz???? Ne szoptasd mar, nemlatod h a tejedtol sir? En se szoptattalak. Akkor hozott egy ruhacskat amibe akarta h vigyem orvoshoz, mondom neki, hogy en mar vettem, es azt fogom ra adni. Elkezdett o sirni, hogy minek van itt ha ugy sem halgatok ra??? O megy haza a g.nyoba. 😳 Es erre megalitott apam, aki meg leszidott, h LEGYEN ANYAMMAL KEDVESEBB (EN), MERT O MOSTVELEGGE ERZEKENY.

Lett egy eleg kemeny szules utani depressziom is toluk.

500km vagyunk egymastol, nem latom ritkan, csak webcamon, de a vernyomasomat ugy is feltudja huzni.

Nem ertem...

2023. ápr. 30. 08:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

1. Leirod neki azt amit itt nekunk. Es megirod h ha a gyerekkel kapcsolatban nem tartja a szabalyid akkor nem lesz kapcsolat.

Alj mar a sarkadra! Anya vagy felnott !

2023. ápr. 30. 08:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszed nem mondtam neki vagy 1000000x? Szepen, csunyan. Egyszeruen semmi sem hat. Kertem szepen, hagyjon mar, had csinaljam en a hibaimat, hogy abbol tanuljak, ne oktasson mar folyton ki. Es nem... Es azert is. Es meg gunyosan ki is nevet ilyenkor. Es hiaba osszeveszunk ilyenek utan. Aztan jo minden 2-3 hetig, es folytatjuk elorol az egeszet. Komolyan, volt h orditottunk egymasra, volt h szepen mondtam, senmi, egyszeruen, semmi nem segit. Es szidja nagyimat, aki detto ilyen. Es azert szidja amilyen. 😆
2023. ápr. 30. 08:41
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
A párod nem tud kiállni anyukád ellen? Lehet hogy tőled nem fogadja el a kritikát, nem veszi komolyan, mert te a lánya vagy. Egy “vadidegen” szava ilyenkor lehet hogy hatékonyabb lenne. 30/F
2023. ápr. 30. 08:59
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert anyád egy nárcisztikus pszichopata személyiségben szenved, amit amögé bújtat hogy "mostanában érzékenyebb"-mondja apád. Direkt baxtat anyád, messze kerüld el. Majd ha megtanul viselkedni akkor tartsd újra vele a kapcsolatot. Akkor talán magába száll.
2023. ápr. 30. 08:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért tartod vele a kapcsolatot mégis? Kezdj el felnőttként viselkedni. Ha nem tetszik neki valami, mehet haza. A főnök te vagy, nem ő.
2023. ápr. 30. 09:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg megmondanám neki hogy ha nem tartja magát és továbbra is kioktat akkor megszakitod vele a kapcsolatot...
2023. ápr. 30. 10:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 évig szívta a véremet és apám szintén engem b*szott le, ahelyett, hogy mellém állt volna. Aztán lett egy egy éves mosolyszünet. Utána rögtön tudott viselkedni.
2023. ápr. 30. 10:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem kommentelőkkel, az én anyámmal is csak a kapcsolat szinte teljes megszakítása volt a megoldás. Karácsonykor, szülinapkor köszöntés, félévente egy unokázás, jobb így mindenkinek. A gyereket, a páromat és engem is az idegbajba kergetett már.
2023. ápr. 30. 10:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tud, kiidegelni 500 km távolságból?

Nem kell vebkamerázni!

2023. ápr. 30. 10:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mérgező! Eddig se volt a kapcsolatotok, csak eddig nem tűnt fel, mert gyerek voltál. Ki kell iktatni az életedből. Teljesen. Innentől ez a te felelősséged, ne az ő viselkedését kárhoztasd! A te döntésed, hogy nem tűröd el. Nem vesztesz semmit, sőt nyersz sok nyugalmat. Az ő lelki békéjéért pedig nem vagy felelős. Egyáltalán nem. Akkor se, ha az anyád. (Ezzel a "mégiscsak az anyám, felnevelt ..." vonal elvágva.)
2023. ápr. 30. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!