Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám berakta a sört a mikróba...

Anyám berakta a sört a mikróba,mert azt mondta,hogy túl hideg. Noormáliiis?

Figyelt kérdés
Szerintem innen költözés lesz...!
2023. ápr. 24. 11:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
95%
Aztán be is kapcsolta? Én egész nap nézhetem a tv-t, anyu megengedi, be-beee! Csak be nem kapcsolhatom.
2023. ápr. 24. 14:57
 32/45 anonim ***** válasza:
85%

A sörivást mindenki úgy csinálja ahogyan akarja. Nem értem, hogy ehhez neked mi közöd van? First World problem?

Szerintem sokkal nagyobb gáz, hogy ez téged zavar és még egy kérdést is kiírsz a gyakorira. Téged minősít.

A költözéssel édesanyád jár majd jobban.

2023. ápr. 24. 15:19
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Én a radiátorra szoktam tenni, ez biztos ilyen női dolog 😃
2023. ápr. 24. 18:16
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Magának csinálja"

Innentől semmi közöd hozzá. Ha forralva issza, ahhoz sincs.

2023. ápr. 24. 18:32
 35/45 anonim ***** válasza:
95%

Tudod, kérdező, a trollkérdések

- viccesek

vagy

- felháborítóak

vagy

- idegesítőek.

A tiéd ezek közül egyik sem, viszont legalább unalmas.

Gyakorolj még, vagy lásd be, hogy a standup comedy nem a te műfajod.

2023. ápr. 24. 18:39
 36/45 anonim ***** válasza:
14%

#29 (14:15) válasz írójaként a földbepontozásom méginkább megerősítette bennem, hogy mennyire igazam van...

(ezt is lepontozhatjátok, leszarom)

2023. ápr. 24. 19:22
 37/45 anonim ***** válasza:
13%

"Tudod, kérdező, a trollkérdések - viccesek vagy - felháborítóak vagy - idegesítőek. A tiéd ezek közül egyik sem, viszont legalább unalmas. Gyakorolj még, vagy lásd be, hogy a standup comedy nem a te műfajod."

Ha így látod, akkor minek tolsz annyi energiát bele, hogy itt fröcsögj?

2023. ápr. 24. 19:23
 38/45 anonim válasza:
94%

#29/36

De hát maga a kérdés is abból született, hogy valakinek böki a csőrét egy másik ember ízlése, akkor igazából mi volt várható? Hogy majd felsőbbrendű tárgyalást folytatunk a sörivás elfogadott szokásairól? Persze, hogy mindenki trollkodik, hiszen ez a kérdés is inkább tűnik poénnak, mint egy őszinte kérdésnek.

2023. ápr. 24. 19:28
 39/45 anonim ***** válasza:
91%

Izé:

ha femdobozos sort rak be, akkir az nem fog felmelegedni es akkor igen nem is nor.alis az anyad

ha uveges sort fem kupakkal akkor se normalis

ha muanyag uveges sort (bar az szerintem be se fer) akkor se nor.alis

Ha uvegben/poharban siman berakta es mikorzta, akkor vagy tenyleg felti a torkat es nem akar hideg sort inni csak szobahomersekletut vagy valamit tud az oregasszony, mert nezd mit irnak a mikrozott sörről: (roviden eleg erdekes es jo izvilag johet elo a felmelegitett sorbol pl sherry, toffeefy...anyad igazi gurman

Is it safe to heat up beer?

Heat actually doesn't create a specific off flavor itself. Instead, it acts to speed up the process of oxidation. Oxidation causes some beers to develop a stale, cardboard-like flavor, accompanied by a note of sherry. More malt-forward beers can even develop a sweet, bready, and toffee-ish flavor.2019. máj. 14.

[link] › blog › c...

Is it OK to let cold beer warm up? - Allagash Brewing Company

2023. ápr. 24. 21:55
 40/45 anonim ***** válasza:
95%
Pakol és reggel mehetsz is...
2023. ápr. 25. 03:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!