Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy 16 éves lány terhes...

Ha egy 16 éves lány terhes akkor a szülő(ha jól tudom)nem kényszerítheti abortuszra. Ha a gyereke nem akarja az abortuszt a szülő mit tud tenni?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés.

2023. ápr. 23. 12:39
1 2 3 4
 21/34 kék pancake ***** válasza:
14%

22-es:

Milyen szerencse, hogy nem te döntöd el, hogy kinek a szülei használnak óvszert. Jah igen, észrevettem hogy elméleti kérdés. Gondolom ezért kell mindenbe belekötni, ahelyett, hogy megoldási javaslatot adnál. Észkombájn.

2023. ápr. 23. 13:55
 22/34 anonim ***** válasza:
14%
Adtam megoldási javaslatot. 🤗 Beléd meg a butaságod meg a bunkosagod miatt kötöttem. Beszélgetés vége, menj süss palacsintát.
2023. ápr. 23. 13:59
 23/34 kék pancake ***** válasza:
29%

24:

megyek is. Neked meg további jó fingfűrészelést kívánok a nap hátralévő részében.

2023. ápr. 23. 14:04
 24/34 anonim ***** válasza:
36%

Azért ha egy 16 éves lány "megesik" és még a babát is meg akarja tartani, biztos nagy eséllye qrva sokat foglalkoznak vele otthon... A "kiszakad a gumi"-sztori tényleges megtörténte azért elég ritka, maradjunk ennyiben...

Ha ne adj Isten így elbaxnám a lányommal a dolgokat, megmondanám, hogy vagy én rángatom el abortuszra a hajánál fogva, vagy hozok esemény utáni tablettát, ha időben vagyunk, vagy ha meg akarja tartani, lehet menni szalag mellé, vagy takarítani és estin fejezze be estin a sulit, mert eltartani nem fogom.

Off:

Valamelyik nap belebotlottam egy cikkbe, amin egy szalagavatós amerikai csaj elhozta a kb 4-5 éves kisfiát, mint "táncpartner". Senki nem tudta, hogy gyereke van és mellette ráadásul szép eredménnyel, leérettségizett. Na, ha ez lenne a példa egy bizonyos rétegnek, aki már 13 éves kortól elkezdene szaporodni, már nem lenne semmi gáz.

2023. ápr. 23. 14:17
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Abortuszra nem kötelezheti 16 évesen.
2023. ápr. 23. 15:21
 26/34 anonim ***** válasza:
87%

Fogalmam sincs.

De nem küldeném abortuszra a gyerekem, viszont mondanám neki hogy nem adhatja állami gondozásba ha mégis mást várt a babától, fel kell neveljük. Mellette tanulás, érettségi, én segîtenék babázni. Esti iskolán tudna szakmát tanulni ha nekem is olyan munkám lenne hogy tudjak vigyázni az ovisra, egy gyerek nem derékbatörés semmilyen szempontból.. szerintem.

2023. ápr. 23. 17:06
 27/34 anonim ***** válasza:
92%
Ha az én gyerekem 16 évesen anya szeretne lenni és nem veteti el a gyereket akkor majd ő eltartja és neveli.Nálam nyugodtan lakhatnak,de nem fogom felnevelni helyette amíg ő bulizik,pasizik.Elmegy dolgozni és megoldja a gyerek elhelyezését.Ha ennyire el szeretné rontani az életét akkor vállalja a következményeit is.
2023. ápr. 23. 21:43
 28/34 anonim ***** válasza:
79%
Ha a lány megszüli a gyereket,mivel nincs 18 a szülőt kérdezi meg a gyámhivatal h vállalja e a gyámságot. Ő mondhatja h nem. Akkor a baba megy intézetbe nevelőszülőkhöz ha a lány nem mond le róla véglegesen.
2023. ápr. 24. 02:38
 29/34 anonim ***** válasza:
46%

Csak szerintem gáz a gyerek felelőtlensége miatt a szülőt büntetni?

Az lenne a helyes, ha nem kényszerítenék hogy bármiben is támogassa a gyereket ha ő nem akarja.

2023. ápr. 24. 16:17
 30/34 anonim ***** válasza:
95%

"Nálam nyugodtan lakhatnak,de nem fogom felnevelni helyette amíg ő bulizik,pasizik.Elmegy dolgozni és megoldja a gyerek elhelyezését"

Ja, te így godnolod, hogy majd ezt fogja csinálni. És ha nem?

2023. ápr. 24. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!