Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyámügynèl tudok név nélkül...

A gyámügynèl tudok név nélkül bejelentést tenni telefonon?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 16:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%

"Fontos hogy a lányod tudatosítsa magában, hogy nőt(lányt) megütni semmilyen esetben sem normális."

Egeszsen pontosan a helyes mondat úgy hangzik, hogy: Fontos hogy a lányod tudatosítsa magában, hogy a masikat megütni semmilyen esetben sem normális.

2023. ápr. 22. 18:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyű jót lépni ilyen helyzetben. Mind féltek a pasitól? Mert az a baj, hogy sok ilyen esetben hiába tanúskodik az egész család, még a tárgyaláson is a bántalmazottat piszkálják, nem hisznek neki. Lányod menne, de nem tud, mer? Vagy már depressziós?
2023. ápr. 22. 18:16
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy ha a lányod nem nyitja ki a száját-és eddig nyilván nem tette-akkor a zsaruk se tesznek semmit. a gyámhatóság max kiemeli a gyerekeket, de a korod miatt aligha kaphatod meg őket. A lányodat győzd meg hogy lépjen.
2023. ápr. 22. 19:45
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem névtelenül viszont a hatóság zártan kezeli a bejelentést, nem adja ki a neved 2014 óta. Itt van egy cikk róla:

[link]

és egy általánosságban a gyermekvédelemről:

[link]

2023. ápr. 22. 20:21
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
71 évesen még simán 1 az 1-ben lerendezheted az alkeszt egy viperával a lányodnak meg 2 atyai pofon hogy észhez térjen
2023. ápr. 22. 20:27
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Névvel tettem bejelentést, sőt be is mentem. Semmit nem csinálnak! Mocsok szemét semmirekellő intézmény! A szomszédom olyan szinten veri mind a két kisgyerekét (7 és 5 évesek) hogy a társasház belső udvarán rugdossa őket és k-rva anyázik. Telefonon felvettem, névvel küldtem mindenhova, be is mentem hivatalba ez (2022-től folyamatos) mindenki lepasszolja, hogy nem rájuk tartozik! Sőt, nem én vagyok az egyelen szomszéd aki bejelntést tett! Volt, hogy a rendőrség rájuk lett hívva. Üti rúgja vágja őket. Odamentem egy ilyen cirkusz alaklmával, hogy mit képzel? Megkaptam, hogy ilyen olyan k-rva vagyok, semmi közöm hozzá. Senki nem fog vele foglalkozni, gusztustalan a szociális háló ma magyarországon!
2023. ápr. 22. 20:27
 17/26 anonim ***** válasza:
15%
#16 te is csak a szavadat jártatod meg hivatalokba jársz de cselekedni nem mersz. Ha én meggyőződök ilyenről kiütöm az illetőt utána lehet rámhívni a rwndőröket de a gyerekek fixen ki lesznek kérdezve + vizsgálva ha már ügy lesz belőle. Hivatali feljelentgetéseddel számegyenesen 0-t érsz.
2023. ápr. 22. 20:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Msga a gyámügy tényleg ritkán foglalkozik az ilyenekkel. Viszont talán úgy hatást gyakorolhatnál rájuk,ha a gyerekek óvónénijével,vagy tsnárnénijével beszélnél. Nem írtad,hány évesek,de ha kiskorúak,akkor a sérüléseket az iskolában,óvodábyn is láthatják mások is. Magyarul,beszélsz tanárnénivel,ő pedig hivatalból jelenti a gyámügynek...
2023. ápr. 22. 20:43
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
18-as, köszönöm, mert erre nem is gondoltam. Meg is teszem, nem száj jártató vagyok, de nem kezdek el verekedni nőként egy agresszív férfivel.
2023. ápr. 22. 20:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Rendőrségen feljelentést is tettek? Szörnyű ezt olvasni. Ha egy felnőttel csinálják ugyanezt és rendőrségi feljelentés lesz, akkor is tesznek valamit.

2023. ápr. 22. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!