Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is keresnie...

Szerintetek is keresnie kellett volna minket?

Figyelt kérdés
Volt párom lelépett hirtelen mikor még terhes voltam. Egy ideig érdeklődött meg ilyenek de nagyon elmérgesedett a kapcsolatubk mert nem birtam felfogni hogy az első útja már más ágyába vezetett, illetve telibe leszarta hogy nekem mennyire felboritotta az életemet. Ezért miután sokat bántott (még a szülőszobán is csunyakat irt nekem) letiltottam őket mindenhonnan. Azóta sem keres pedig több mint egy hónap eltelt (nyilván el tudna érni ha el akarna és nem is lettem volna ellene), a tavolabb agi rokonai nézegetik az oldalam. Legutobb fenyegetett jogi utakkal meg minden. De hogy lehet hogy valakit ennyire nem érdekel a sajat gyereke? Most komolyan nekem kellene futni utána vagy mire várnak?
2023. ápr. 21. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Na ezért nem kellene gyereket vállalni.
2023. ápr. 21. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Ez az ember cserbenhagyott és verbálisan bántalmazott.

Ezek után te még azt hiányolod, hogy nem érdekli a gyereke?

Inkább örülj neki, hogy nincs közöd ehhez az alakhoz! Gondolom neked sem hiányzik egy gyermekelhelyezési per...

2023. ápr. 21. 15:50
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Szóval letiltottad, de az a bajod, hogy nem keres. Gratulálok.
2023. ápr. 21. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"letiltottam őket mindenhonnan. Azóta sem keres"

Most mi van?🤦‍♀️

"Legutobb fenyegetett jogi utakkal meg minden. De hogy lehet hogy valakit ennyire nem érdekel a sajat gyereke?"

Nyilván azért fenyeget jogi úttal, mert nem érdekli a gyerek....

2023. ápr. 21. 16:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Ja, viselnem kellett volna a folyamatos bantast terhesen? 😅😅
2023. ápr. 21. 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
De ha tudod hogy tahó paraszt, minek akarod hogy keressen? Ezt áruld már el..
2023. ápr. 21. 17:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért neki szültél gyereket? Nem hinném, hogy előtte boldog párkapcsolatban éltetek
2023. ápr. 21. 17:16
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem kellett volna elviselned a bántást, jól tetted, hogy megszabadultál tőle. Csak ne csodálkozz, hogy nem keres, ha mindenhol letiltottad.
2023. ápr. 21. 17:16
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Borsodi hétköznapok...
2023. ápr. 21. 17:24
 10/14 A kérdező kommentje:
persze, nem csodálkozom. Csak érdekes hogy vannak ilyen emberek, én, vagy a családom mindent megtennénk ezellen fordított helyzetben
2023. ápr. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!