Mit csináltok egy YouTube, TikTok, Videojáték függő gyerekkel?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 15:05
2/28 anonim válasza:
Nem engedem youtube-ozni, tikktokkozni és videójátékozni.
Elveszem a telefonját, nem engedem a gép elé ülni. Persze más kérdés hogy kis odafigyeléssel nem lett volna függő sem.
3/28 anonim válasza:
Elmesélem neki hogy mi a bajom azzal, ha önkezűleg zülleszti a szellemi szinjét teljesen feleslegesen, és pazarolja el azzal a saját idejét, erőforrásait -és lehetőségeit, hogy számára vadidegen embereknek termeljen hasznot öntudatlanul mint egy haszonállat, és hogy ez hová fog vezetni, milyen kihatással lesz majd rá a későbbiekben.
4/28 anonim válasza:
Attól függ hogy hány éves. Ez a leírás "youtube, tiktok, videojatek" fuggo ma mar kb az összes gyerekre illene.
6/28 anonim válasza:
3-asnak van a legnagyobb igaza itt! (4-es vagyok)
7/28 anonim válasza:
#3 uh... Neked is csak Whisper Ton meg Noryna Diamond szarságaiig sikerült felfedezned az internetet. Na, ez a ciki 2023-ban. Nyitva előtted a világ, és agyzüllesztésre használod.
8/28 anonim válasza:
#7 Nekem nem :) De én nem is egy könnyen befolyásolható, visszaéléseknek nagy mértékben kitett, számítástechnika terén nem kellően tudatos, kiszolgáltatott tizenéves gyerek vagyok, hanem számítástechnikai szakmában, és a média világában kellően jártas, ezekre a területekre rálátó, tudatos, megfontolt felnőtt édesapa, aki igyekszik kiegyensúlyozott, tudatos, és boldog gyereket nevelni, aki meg tudja haladni korunk szellemi "normáit", az ilyesféle csapdákat pedig diszkrét mosollyal tudja majd elkerülni.
9/28 anonim válasza:
Idáig a #3-as tudott a legjobb választ írni, hajrá, csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!