Lenne jogom, itt ellentmondani anyámnak?
Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok. A felmenőim közül csak az anyám, és az ő anyja él. Ma hívtam a nagyit, vele többet szeretek telefonálni, mint anyával. Erre anyám ír messengeren, hogy én beszélek-e a nagyival. Erre én szó nélkül mondom a nagyoknak, hogy inkább hívja fel anyukámat. Lenne itt jogom, azt mondani, hogy nem. Vagy elvárni, hogy anya legalább kérésként, fogalmazza ezt meg, és ne vegye természtesnek, hogy én átadom neki a hívás lehetőségét?2023. ápr. 15. 21:10
11/12 anonim válasza:
Ha te 30 vagy, akkor én 100.
Bocs, de ez a gondolkodásmód egy felér egy tíz évesével.
Van mit tanulnod, és van hova érned, mélységesen sajnállak.
12/12 anonim válasza:
"Egyértelmű, hogy azért kérdezi, mert beszélni akar a nagyival, és az is, hogy elvárja, hogy tegyem le."
Akkor azt kell válaszolni neki: anya, egyértelmű, hogy azért kérdezed, mert beszélni akarsz a nagyival és elvárod, hogy tegyem le, de nem teszem le, most én beszélek vele. De ezt csak akkor kell neki megírni, ha a nagyival már befejezted a beszélgetést (és olyan hosszúra nyújtottad csakazértis, amennyire csak akartad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!