Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ha Apuka megengedi...

Szerintetek ha Apuka megengedi hogy rendeljünk az étterméből 2 naponta 1-1 kaját,az pofátlanság? Így is hozzá akar járulni a gyermeke tartásához!

Figyelt kérdés

2023. ápr. 14. 21:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%
A gyt az kötelező és NEM váltható ki étellel vagy bármivel, hogyha apukának az lenne a célja :D
2023. ápr. 15. 09:24
 22/30 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk gyanítom kamu az egész, tipik gumicsont.
2023. ápr. 15. 09:24
 23/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ad 100.000 Ft gyermektartásdíjat és minden hétvégén elviszi magával,meg az étterméből rendelhetünk bármikor ételt. Pontosan ezért kérdeztem,hogy nem-e túlzás ez? Mármint hogy élünk is a rendeléssel :)
2023. ápr. 15. 13:41
 24/30 anonim ***** válasza:
76%

Na, hát azért így árnyaltabb a kép. A helyedben én se tudnám, mit csináljak.

De gondolom, ha ennyit felajánl, akkor nincs rossz viszony köztetek, szóval szoktatok beszélni. Esetleg kérdezd meg tőle, hogy mikor nem annyira jó, ha rendeltek, a legtöbb étteremben például péntek és szombat este nagy a hajtás, én ilyenkor inkább hanyagolnám a dolgot (de ez étteremtől függ, lehet, hogy nála pont szerda a nehéz). Vagy mondd meg neki, hogy ha rendeltek, akkor nyugodtan hagyják utoljára a ti rendeléseteket, vagy nyíltan mondják meg, ha épp aznap stressz van.

Anyagilag annyira nem gáz neki, mert ugye valamivel olcsóbb neki a beszerzési ár étteremként, mint neked magánszemélyként, az alkalmazottakat meg amúgy is fizetnie kell.

2023. ápr. 15. 14:03
 25/30 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon jó a viszony köztünk,és Ő mondja bármikor bármit rendeljünk nála soron kívül küldik :) Persze,anyagilag nem fontos neki mert külföldi munkái vannak,az étterem csak egy hobbi amit nyitott. Köszi :)
2023. ápr. 15. 14:08
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Hát akkor nem tudom hogy itt mi a probléma.... De egy ugrasztásnak kiváló volt
2023. ápr. 15. 14:10
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékomban ugrasztani,csupán kíváncsi voltam más véleményére....
2023. ápr. 15. 14:17
 28/30 anonim ***** válasza:
69%
Most, hogy nincs veled a gyerek apja, éjszakára fogalmazásgátlót szedsz?
2023. ápr. 15. 15:05
 29/30 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam hogy nincs velem éjszakánként :-)
2023. ápr. 15. 16:30
 30/30 anonim ***** válasza:
88%
Jaj, te, anyci ma is tízkor lövi fel a pizsit? Hosszú volt a szünet, rossz az idő is, persze, hogy unalmas. :)
2023. ápr. 15. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!