Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Őszinte választ. Mit...

Szülők! Őszinte választ. Mit szólnátok hozzá, ha húsz éves lányotok, hazaállítana egy néger sráccal?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 10:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal kilőne előre a jobb karom kézfogásra, majd még mielőtt bemutatkozhatna, már szólnék is:

- Örvendek! Tudom, maga Sidney Poitier, én pedig Spencer Tracy vagyok!

2023. ápr. 15. 05:43
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszene. Max ha Wesley Snipes lenne a fickó
2023. ápr. 15. 06:23
 33/36 anonim válasza:
100%
Kivenném az agyát és beműteném a nagypapi fejébe.
2023. ápr. 15. 12:47
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyébként tisztességes ember, boldognak látom vele, és szereti a lányomat, keresi a kedvét, akkor akár az ördöggel is betoppanhat. :)

Bár vannak olyan politikai körök, akik ebből akarnak tőkét kovácsolni, de le kellene már szokni a külső - főleg faji eredetű jegyek - miatti megkülönböztetésről.

2023. ápr. 15. 13:13
 35/36 ha5ctx válasza:
77%

Köpni nyelni nem tudnék!

Igazán humánus ember vagyok, sokmindent elfogadok, de a lányunknak is kihangsúlyoztuk:

Nem ugyanaz a kultúra, de a normák sem ugyanazok, aminek előbb vagy utóbb nem jó vége lesz.

Nem a térdig érő himbilimbije a gond, hanem hogy a nők őnáluk más értékrendbe tartoznak. Ezt el lehet bagatelizálni, meg félremagyarázni, meg jól meg szakérteni, de ők akkor is másképpen szocializálódtak!!

2023. ápr. 17. 20:48
 36/36 anonim ***** válasza:
Elzavarnám
2024. jan. 27. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!