Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezelnétek ezt a helyzete...

Hogy kezelnétek ezt a helyzetet a felnőtt gyereketekkel?

Figyelt kérdés

Elváltam, van egy felnőtt gyerekem, aki már kirepült, és egy kiskorúm. A nagy albérletben él. Mi ketten a kisebbel és a párommal a kis lakásomba

Szeretnénk összeházasodni, és a párom házába költözni. A munka miatt ez lenne praktikus, meg a környezet is jobb. Arra a házra viszont költeni kell sokat. Gondoltuk, hogy kiadjuk a lakásom, és az onnan befolyt összeget a házra fordítjuk. Viszont nagyon rosszul érezném így magam, mert a fiamnak albérletet kell valahol fizetni, mikor én meg kiadom a lakásom. Viszont bevétel híján nagyon lassan és nehezen tudnánk a házra fordítani, a kicsi így ebben az állapotában a háznak, nem menne bele az odaköltözésbe. Így én sem mennék szívesen, egy szép, felújított lakásból egy régies, lelakott házba. A ház nagyon klassz és mesés helyen van, de erősen felújításra szorul. Hitelt semmi képp nem veszünk fel. Hogy oldanátok ezt meg, hogy nektek is és a gyerekeknek is jó legyen?

2023. ápr. 4. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Kár lenne azért a lakásért.
2023. ápr. 4. 18:57
 12/12 NTBS ***** válasza:
90%
Meg kell beszélni. De mindenről írj papírt. Nem a te dolgod más házát felújítani.
2023. ápr. 5. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!