Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nevelő apám alkoholista...

A nevelő apám alkoholista 16éves vagyok és nem tudok mit tenni. Most született 1 öcsém és nagyon féltem őt meg anyukámat is. Anyukám már nem szereti csak nem tudunk hová menni Apukám már nem él.Szerintetek mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
A nagyszüleim sem élnek már.

2023. ápr. 2. 17:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Az jobb lesz, ha mindket gyereknek-neked is, meg a babànak is-tönkreteszi az az ember- ès az anyàd is- az èletèt?!? Megèrtem, hogy ragaszkodik, de nem biztosìt nektek megfelelő feltèteleket. Vàltoztatnia kell.

Valòs a veszèly, hogy a nevelőapàd bàntalmazza vagy megöli a kicsit. Sajnos nagyon gyakori a függőknèl, hogy agresszívak hangos csecsemővel, kisgyerekkel.

2023. ápr. 2. 19:36
 22/38 anonim ***** válasza:
89%

"Anyu minden nap sír és nem akarja hogy kolis legyek mert fél tőle."

"Azt mondta hogy a kollegium ba szivesen elenged mert ott jo helyen lennek."

Nem akarok bunkó lenni, de most akkor melyik? :')

2023. ápr. 2. 19:38
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Anyád egy idióta, a kanja nyilván nem egyik napról a másikra lett agresszív állat. Nem akar elveszíteni? De annyira nem számítasz neki hogy otthagyja azt a faszt...
2023. ápr. 2. 19:42
 24/38 A kérdező kommentje:

Bocsánat! A gyámügyet nem szeretné

Csak már itthon van a nevelo apam es itt ordibal! Meg itt rugdosta az ajtot

2023. ápr. 2. 19:45
 25/38 anonim ***** válasza:
71%
Neked is jó kemény életed van ha 18 éves leszel keress egy férfit és költözz el.
2023. ápr. 2. 19:50
 26/38 A kérdező kommentje:

Anyu 12 éve van vele egyutt.

És mondtam neki az amit az elobb

Irtak az anyaOtthont is de azt mondta hogy nagyon rosszul neznek ki meg tele vannak csotanyokkal.

2023. ápr. 2. 19:51
 27/38 anonim ***** válasza:
95%
Kettőnk között szólva, szerintem a csótányok jobb társaság, mint a palija.
2023. ápr. 2. 19:54
 28/38 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok! De rendben :)
2023. ápr. 2. 19:57
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
uzenem anyudnak szegyelje magat hogy 2 gyereket kitesz ennek. szedje ossze magat az az asszony es alljon labra menjen el
2023. ápr. 2. 20:20
 30/38 A kérdező kommentje:

Rendben! Mondom neki.

Köszönöm mindenkinek aki irt

2023. ápr. 2. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!