Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan zavarnak anyám ilyenfa...

Jogosan zavarnak anyám ilyenfajta kérdései?

Figyelt kérdés

18/l vagyok.

Ha haza jövök a suliból, akkor egyből jön a mi volt az ebéd című kérdès. Ezt már valamiért gyerekkorom óta utálom, senki ne értsen félre hálás vagyok az ételért, de nekem ez egyszerűen olyan dolog, hogy megeszem és megy tovább az élet, számomra nem egy olyan esemény amiről órák múlva is beszélni szeretnék.

A másik ilyen, meg hogy kaptam-e valamilyen jegyet. Azt még megértem, hogy az enyémre kíváncsi, de amikor megkérdezi azt is, hogy a Pistinek meg a Józsinak hányas lett a dolgozat, na azt már nem tudom, hova tenni. Na meg amikor megkérdezi, hogy az xy osztálytársam melyik egyetemre jelentkezett. Nem értem miért gondolja, hogy én ezt számon tartom.

A múlt héten elmentem az egyik osztálytársamhoz megcsinálni egy közös házit ès amikor haza jöttem olyanokat kérdezett, hogy hogy néz ki a lakásuk, milyenek a bútorok, ki volt otthon, anyukàja mit főzött. Nem értem miért érdeklik ezek a dolgok anyámat.

2023. ápr. 2. 16:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
Jogosan, de tényleg ne elgyen ennél nagyobb godnod.
2023. ápr. 2. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Remélem, hogy soha nem lesz ilyen rossz kapcsolatom a gyerekeimmel.
2023. ápr. 2. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Majd térjünk erre a kérdésre vissza 12-es ha a kérdező korú gyereked lesz.
2023. ápr. 2. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem meg ne. Miért kellene? Vagy most be akartál szólni?

Ugyan, hadd reméljem már, hogy nem leszek olyan szr anya, hogy ennyire utáljon a saját gyerekem, meg mondjuk hadd reméljem már azt is, hogy a gyerekem sem lesz ilyen... Ilyen.

2023. ápr. 2. 20:40
 15/19 anonim ***** válasza:
24%
A te anyád pont olyan, mint az enyém. Ha lenne húgom biztos lettem volna benne, hogy az én anyámról van szó a kérdésben.
2023. ápr. 2. 23:56
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Tökéletesen leírta a 6os
2023. ápr. 3. 11:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jutott az eszedbe, hogy szimplán csak beszélgetni akar veled?

19 éves vagyok, és nekem is ilyen kérdéseket tesznek fel és sajnos egy idő után már én is csak félszavas válaszokat tudok erre adni, de azt sose felejtsd el, hogy igyekeznek és legalább érdeklődnek.

Más gyerekkel a szülők nem foglalkoznak, nem zavarja őket hogy napokig nincs otthon a gyereke, bulizik, drogozik.

Ez legyen a legkisebb problémád, hogy kérdéseket tesz neked fel.. Örülj neki.. Idősebb korodban, ha már nem élnek a szüleid, vissza fogod ezt még sírni, ne aggódj..

2023. ápr. 3. 15:12
 18/19 A kérdező kommentje:

18: De eszembe jutott csak nem értem, hogy miért arról, hogy az xy háza, hogy van berendezve. Meg alapból utálom, ha faggatnak, de ezt már mondtam neki, hogy inkább meséljen ő, mert arra tudok mit mondani ès lehet izgalmas is számomra. De ez számomra nem izgalmas téma, hogy az xy gyerek hova adta be a jelentkezését.

A màsik meg az, hogy nyilván vissza fogom őt sírni egyszer, de attól függetlenül nem zavarhat ez engem?

2023. ápr. 3. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy kérdez. Nem az van, hogy húzz a szobádba, ne legyél útban.
2023. ápr. 4. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!