Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 22 éves fiam 2022 augusztus...

22 éves fiam 2022 augusztus óta drogozik! Nem jár haza napokat, heteket és az alja cigányokra cserélte a barátait . Eddig szép szóval próbáltam beszélni, de eredménytelenül! Adjatok tanácsot mit tegyek, hogy a probléma megoldódjon????

Figyelt kérdés
1 hete nem dolgozik 0-24 h nincs itthon folyamatosan a cigányokkal lóg és drogozik. Jó módú családból származik és bármibe támogatjuk hogy segítsünk, de ő mindent tagad hogy nincs baj! De mi nem így látjuk! J

#drog #Nagykorú fiam #Hogyan tudom megállítani #Drogról szokjon le #Elvonókúrán részt vegyen
2023. ápr. 2. 15:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Elsőnek saját magának kell eldöntenie,hogy akar e változni és leszokni vagy jó ez így neki.Itt már nem segít a szép szó,ide elvonó kell.Minél hamarabb jobb belátásra kellene bírni amíg nem késő.
2023. ápr. 2. 22:25
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem mindegy, de nagyon nem, hogy mit fogyaszt. Anno én is drogoztam, csak nem a cigányokkal, nem azon a szinten, füvet szívtam, esetleg lsd-ztem. Egyikre sem szoktam rá olyan szinten, hogy abból baj legyen, és már évek óta nem élek ilyenekkel. Ehhez képest ha rászokott valami fizikai függőséget is okozó dologra, akkor bizony választhat a pszichiátria és az elvonó, vagy a megdöglés között, ez már rajta múlik, az ő felelőssége.
2023. ápr. 3. 01:09
 23/28 anonim ***** válasza:

Olyan valóban nincs, hogy valakit a társaság kever rosszba.

Egész általános iskolában olyan haverokkal lógtam, akik cigiztek, némelyik drogozott is, ennek ellenére én sosem szívtam el 1 szál cigit sem. Mindenki eltudja dönteni, hogy számára mi a helyes és mi az, ami még belefér. Akit bele lehet vinni a rosszba, az bele is fog keveredni, társaság ide, vagy oda.

Nem hinném, hogy tudnál ezzel bármit kezdeni. Ez az Ő élete, vannak saját döntései. Megértem, hogy zavar, hisz a fiad, de azt elnézve, hogy tagadja a dolgot, elég valószínű, hogy később függőség is ki fog alakulni. Az, hogy mi miatt csinálja ezt, ezer féle dolog lehet..

Nem boldog, nem érzi jól magát, kisebb traumája van/volt. Ezt csak Ő tudhatja. Idővel majd rá fog jönni, hogy ez nem a helyes út, de ne várjátok meg a rosszabb esetet. Én egy mély beszélgetésbe kezdenék először, de nem az olyan típusúra, hogy "drogozol, fiam?".. Ülj le vele, beszéljetek ŐSZINTÉN.

Ez viszont még nem fogja megoldani a problémát valószínűleg, mert, ha esetleg függőség is kialakult már, akkor szakember segítsége kell, csak ezzel az a probléma, hogy ha Ő nem akarja, akkor nem tudsz mit kezdeni vele.

2023. ápr. 3. 15:20
 24/28 anonim ***** válasza:
Vannak önsegítő csoportok drogosok, alkoholisták hozzátartozóinak. Akár egy anonim alkoholisták alkalmára is elmehetsz tanácsot kérni, biztos nem fognak elküldeni.
2023. ápr. 3. 20:58
 25/28 anonim ***** válasza:
68%
Ha magatol nem megy be, akkor sose jon le a cuccrol
2023. ápr. 3. 21:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Anyagilag utol akarja erni a fia.
2023. ápr. 14. 10:38
 27/28 anonim ***** válasza:
43%
Ki kell tagadni akkor majd észhez tér
2023. ápr. 14. 15:12
 28/28 anonim ***** válasza:
hogy alakult a fiad sorsa kérdező?
2024. márc. 3. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!