Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok, ha a lányotok...

Mit gondolnátok, ha a lányotok 20 éves létére nem akarna kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Egyetemista, tök jól elvan, sok barátja van ahhoz képest, hogy korábban mennyi volt, pár sráccal is jóban van, mint barátok, de semmi több. Állítólag egyszerűen nem érdekli ez a "kapcsolatosdi". Bár az egyik fiú barátról egészen másképp, de leginkább többet beszél, mint bármelyik másikról.
2023. márc. 28. 21:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Én is ugyanez vagyok csak most lettem 21 és férfi vagyok. Sose volt senkim, egyszerűen nem vágytam igazán senkire, volt nem egyszer lehetőség de nem éltem vele, idővel a haverjaim is furcsának találtak, de nem érdekelt.

Gondolom vannak mások is akik úgy vannak inkább nem sietnek és várnak a megfelelő személyre mintsem olyan mellett töltsék aki mellett úgy se lesznek boldog és milyen jól teszik.

2023. márc. 28. 23:07
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem árt, ha van egy kis magánélete, amiről te nem tudsz, amibe nem szólsz bele...
2023. márc. 28. 23:38
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
A legjobb, ami történhet vele, hogy nem vágyik párkapcsolatra. Ha lenne lányom, örülnék neki, ha ilyen okos lenne. Élvezze az életet, használja a fiúkat arra, amire jók: szexeljen jókat, bulizzon velük...
2023. márc. 28. 23:40
 14/26 anonim ***** válasza:
94%

Sosem értettem ezt a "mit gondolnátok" dolgot? Számít, hogy mi idegenek mit gondolunk? Számít, hogy rajta kívül más mit gondol?

Tudtommal a kapcsolatosdi nem úgy működik, hogy csettintünk egyet és lesz a másiknak kapcsolata.

2023. márc. 28. 23:47
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Jól teszi! Bárcsak már 20 évesen így gondolkodtam volna!
2023. márc. 28. 23:48
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Azt gondolom, hogy vagy tényleg nem érdekli a kapcsolatosdi, vagy azt, hogy nem akarja velem megosztani. Ha pedig ténylegesen biztos vagyok benne, hogy máshogy beszél arról a bizonyos barátról... Nos, az szívás. Magamból kiindulva ez az, amikor esélyem sincs, pedig bejön, ezért megy a tagadás kifelé -befelé, hogy áh, nem szeretném, miközben de, csak a kiszemelt mondjuk foglalt már.
2023. márc. 29. 01:31
 17/26 anonim válasza:
100%
Nem gondolnék semmit. Az csak az ő dolga, hogy akar-e párkapcsolatot. Nem kötelező kapcsolatban élni.
2023. márc. 29. 05:46
 18/26 NTBS ***** válasza:
100%
Ez az ő dolga. Nincs jogom beleszólni.
2023. márc. 29. 06:51
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

Közöd? Pont annyi.

Nekem 23 évesen volt az első kapcs., de utáltam, amiért mindig mindenki ezzel cs..tetett, jaj miért nincs már fiúd, hát hogy házasodsz meg (sehogy???), mi lesz a unokákkal (öhm, nem szülök, bocs), stb.

27 évesen lett a második kapcsolatom, vele azóta is együtt vagyunk, persze a gyerek téma minden félévben előkerül.

Most mondjam azt, hogy azért nem szülök, mert a barátom egy 37 éves nagy gyerek, akinek NEM VALÓ saját? Mert ez az igazság, csak épp nem tervezem megalázni őt mások előtt.

Egyébként sincsen senkinek köze a magánéletemhez.

2023. márc. 29. 07:15
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem mindenkinek a kapcsolatosdi körül forog az élet. Egyébként pedig nem kellene ennyire ráakaszkodnod ezzel a témával. Lehet, hogy tényleg nem érdekli, vagy csak nem akarja elmondani. De simán elképzelhető az is, hogy az állandó faggatózásod miatt lett elege a kapcsolatosdiból, még mielőtt megtapasztalhatta volna.
2023. márc. 29. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!