Mit gondolnátok, ha a lányotok 20 éves létére nem akarna kapcsolatot?
Én is ugyanez vagyok csak most lettem 21 és férfi vagyok. Sose volt senkim, egyszerűen nem vágytam igazán senkire, volt nem egyszer lehetőség de nem éltem vele, idővel a haverjaim is furcsának találtak, de nem érdekelt.
Gondolom vannak mások is akik úgy vannak inkább nem sietnek és várnak a megfelelő személyre mintsem olyan mellett töltsék aki mellett úgy se lesznek boldog és milyen jól teszik.
Sosem értettem ezt a "mit gondolnátok" dolgot? Számít, hogy mi idegenek mit gondolunk? Számít, hogy rajta kívül más mit gondol?
Tudtommal a kapcsolatosdi nem úgy működik, hogy csettintünk egyet és lesz a másiknak kapcsolata.
Közöd? Pont annyi.
Nekem 23 évesen volt az első kapcs., de utáltam, amiért mindig mindenki ezzel cs..tetett, jaj miért nincs már fiúd, hát hogy házasodsz meg (sehogy???), mi lesz a unokákkal (öhm, nem szülök, bocs), stb.
27 évesen lett a második kapcsolatom, vele azóta is együtt vagyunk, persze a gyerek téma minden félévben előkerül.
Most mondjam azt, hogy azért nem szülök, mert a barátom egy 37 éves nagy gyerek, akinek NEM VALÓ saját? Mert ez az igazság, csak épp nem tervezem megalázni őt mások előtt.
Egyébként sincsen senkinek köze a magánéletemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!