Tényleg ártalmas ha a szülő jutalmazza a gyerekét?
Ne haragudj, de szerinted az 5322. pszichológia insta oldal szerinted hol hiteles?
Nekem utoljára tini koromban volt olyan hogy megláttam a neten egy idézetet vagy bejegyzést és elhittem hogy úgy van.
A legtehetségesebbnek induló gyerekeken lehet a legjobban megfigyelni (de valójában bármelyiken), hogy milyen érdeklődéssel indulnak iskolába (pont ahogy az addigi életüket élték), és hogy pár év múlva mennyire lelohad az érdeklődésük - amiben nagyon nagy szerepe van az osztályozásnak, a jutalmazásnak.
Ha a gyerek kap valamit, az ajándék legyen: mindenféle teljesítménytől teljesen függetlenül, azt kifejezendő, hogy bármi van, szeretjük!
"Nekem utoljára tini koromban volt olyan hogy megláttam a neten egy idézetet vagy bejegyzést és elhittem hogy úgy van."
Attól, hogy a neten látod, még lehet igaz.
Szakirodalom, hátha így hitelesebbnek fog tűnni:
14. Ez mitől szakirodalom?
A fickó 1923-ban született és 85-ben meghalt.
Az általad linekelt könyv 1964-ben íródott, a módosított kiadás is '82-es...
"A fickó 1923-ban született és 85-ben meghalt. Az általad linekelt könyv 1964-ben íródott, a módosított kiadás is '82-es..."
És ebből hol következik, hogy nem szakirodalom? :)
18. Elavult, azóta már hallattunk a korral. Vagy te még mindig 82-ben ragadtál és úgy tanítasz ahogy 82-ben?
Azóta már megváltozott az egész világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!