Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnál, ha a 29...

Hogyan reagálnál, ha a 29 éves felnőtt lányodnak 21 éves párja lenne?

Figyelt kérdés
Lassan időszerű lenne bemutatnom otthon a páromat, viszont sosem voltam még olyan helyzetben, hogy én vagyok az idősebb fél. Nem tudom, hogy fognak reagálni otthon.
2023. márc. 16. 12:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%

Dehogyis!

Azon volt a hangsúly, hogy amikor már nem csordogálnak az új válaszok, akkor bedobsz egy új körülményt, ami eléggé más megvilágításba helyezi a dolgokat, hogy megint legyenek új válaszok.

Magyarul: egy kattintásvadász troll vagy.

A kérdés most már csupán az, hogy önszorgalomból csináltad-e (ilyen beteg lelkű vagy-e, hogy ezt élvezed), vagy az oldal üzemeltetői alkalmaznak téged díjfizetés ellenében erre a célra.

2023. márc. 17. 17:24
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem helyezte új megvilágításba a dolgokat. Maximum annyiban, hogy nem egy éretlen fiúról beszélünk.
2023. márc. 17. 20:36
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

Örömmel fogadnám

Nem mindegy nekem hogy kivel van? Nem nekem kell tetszen.

Ha nem szimpatikus (rosszul bánik a lányommal, vagy a gyerekekkel) nyilván valahogy megpróbálom lebeszélni.

De a kora miatt soha nem fogom piszkálgatni! Aki ezt nem így látja.. Hát mi a f*szért kell a gyereket nyúzni? Ha téged nem tesz boldoggá a lányod boldogsága, az már nem szülői szeretet.

2023. márc. 18. 18:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Igaza van.

N/40

2023. márc. 19. 15:20
 25/26 anonim ***** válasza:
78%

Csatlakozom a 21-es válaszolóhoz:

Nagyon is új megvilágításba helyezi a dolgokat. Az esetek többségében másképp gondolkozik egy 21 éves férfi, mint egy 21 éves nő. Ez pedig döntő lehet abban, hogyan ítéli meg a kapcsolatot egy szülő vagy külső szemlélő.

Nekem is az a tippem, hogy neked ezt nem kell magyarázni. Tökéletesen tisztában vagy vele, csak a kérdés hatás vadász célzattal született.

2023. márc. 19. 16:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Ahol a homoszexualitást tolerálják, ott kötve hiszem, hogy egy ilyen korkülönbségen fennakadnának.
2023. ápr. 5. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!