Hogyan reagálnál, ha a 29 éves felnőtt lányodnak 21 éves párja lenne?
Figyelt kérdés
Lassan időszerű lenne bemutatnom otthon a páromat, viszont sosem voltam még olyan helyzetben, hogy én vagyok az idősebb fél. Nem tudom, hogy fognak reagálni otthon.2023. márc. 16. 12:24
12/26 anonim válasza:
Még Shakirát is elhagyták mikor már nem 25f -35n volt a helyzet hanem 35f-45n. 10-15 év múlva ő még a kiélős férfikorban lesz te pedig a már csak mesterségesen megtermékenyíthető korba lépsz
13/26 anonim válasza:
Az olyan csávóért nem kár aki "kiélős" párkapcsolatban.
14/26 anonim válasza:
Tudomásul venném, hogy a lányomnak a fiatal fiúk jönnek be. Nem is olyan ritka dolog, mint képzeled.
15/26 A kérdező kommentje:
A párom is nő.
2023. márc. 16. 22:26
18/26 anonim válasza:
Nem értem, mi közöm van a felnőtt gyerekem szerelmi életéhez, amíg nem bántalmazó, vagy anyagilag kihasználó a kapcsolat.
19/26 anonim válasza:
Mondjuk írhattad volna így a kérdést: mi a véleményetek egy leszbikus kapcsolatról ahol a lányod az idősebb.
20/26 A kérdező kommentje:
Nem így írtam mert tudják, hogy leszbikus vagyok. Nem azon volt a hangsúly, hanem az életkorán.
2023. márc. 17. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!