Mit tehetnék anyuért?

Figyelt kérdés
Anyámnak semmi másból nem áll a napja, mint felkelni, főzni, takarítani és aludni. Mit tehetnék érte? Szörnyen káros...

2023. febr. 24. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz csinálni és ez nemcsak az idősebb korosztály problémája. Nekem is van olyan 30 alatti kolleganőm akinek másból sem áll az élete mint minél több házimunkát csinálni és minél kevesebbett pihenni. Éjszakás műszakból hazamegy, alszik 2-3 óra hosszát, aztán felkel, főz, takarít, kimos, este meg jön vissza dolgozni, olyan mint a mosott 💩, dönti magába az energiaitalt, rosszul van stb. De a következő éjszakás műszakban eljátsza ugyanezt, nem érti meg hogy a házimunka megvárja. Alternatív megoldásokra, pl.2 napra főzni,szabadnapokon mosni abszolút nem nyitott, neki ez szentségtörés.
2023. febr. 25. 08:01
 12/17 anonim válasza:
54%
szerintem ez pont hogy nem káros. az én családomban meg úgy a távolabbi rokonoknál akiket ismertem, azt vettem észre, hogy akik kevesebbet mozogtak és ellustultak, azok hamarabb mentek el. nyilván ezt befojásolhatja egy betegség is, vagy akármi. azerintem ez pont hogy jót tesz neki, meg ha ő nem szeretné csinálni, akkor valószínűleg nem csinálná, mert semmi nem köti, hogy ezt csinálja. lehet ez csak az én családomban volt így, de ha nem akkor nekem az a meglátásom
2023. febr. 25. 08:43
 13/17 anonim válasza:
ez a meglátásom*
2023. febr. 25. 08:44
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk hagyd békén, de ezt egyszer már leírtuk neked.
2023. febr. 25. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Keress neki munkahelyet
2023. febr. 25. 09:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Legalább havi egy program: mozi, színház, kirándulás, stb.
2023. febr. 27. 04:59
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Azt hogy naponta főz még meg tudom érteni. Nah de naponta takarítani? Hogy lehet egyáltalán egy egész napot kitölteni házimunkával, főleg heti hét napból hetet?
2023. febr. 28. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!