Nagymamám nem volt hajlandó ápolni anyukámat szívműtétje után. Mert őt hibáztatta a betegsége miatt. Haragudjak? Vagy megérthetek egy ilyen döntést?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 17:29
11/21 anonim válasza:
Egyaltalan miylen kapcsoaltban vagy vele? marmint mamaddal?
12/21 anonim válasza:
Aha, és mi volt az az ápolási feladat amihez a nagymama kellett volna? Meséld el kérlek, kíváncsi vagyok: Mi az amit egy hatvanöt éves embernek bírni kellet volna, de egy kamasznak nem ment? Nem volt hajlandó cselédet játszani annyi idősen a nagyid, vagy mi volt az a feladat amihez kellett volna?
13/21 anonim válasza:
A harag az egy érzés nem pedig döntés kérdése.
Ez vagy érezzük vagy nem. Nincs ilyen hogy eldöntjük.
15/21 anonim válasza:
Lehet itt birka módra szidni a nagyit, de: egy: ez miért egy öreg ember kötlessége lett volna? Kettő: mivel nem engednek ki szívműtét után csak ukmukfuk valakit, aligha volt magatehetetlen: kérdező, TE miért nem intézted azt amit anyud nem bírt?
16/21 NTBS válasza:
Értsd meg. És te is elláthattad volna anyud.
17/21 anonim válasza:
"A kérdező anyja nem egy piros ruhát nem vehetett fel, hanem cserbenhagyták őt és a kérdezőt is, amikor a legnagyobb szükségük lett volna rá."
Azért ilyen messzemenő kovetkeztetest levonni nulla informacio alapján nem semmi.
18/21 anonim válasza:
Kérdező, hol a válasz? Miért nem te intézted amit kellett? Miért egy öregemberre nyomtad volna? Amihez ápoló kell, azt garantáltan nem bírja egy hetven felé ballagó néni. Amihez nem kell ápoló, azzal elbír egy kamasz: ha a segítségékérés oka nem az, hogy a neki véletlenül se kelljen semmit csinálni. A nagyid korában bőven sok a legtöbb embernek a maga háztartását vinni, plusz munkával már úgysem bírna.
19/21 A kérdező kommentje:
17-18. Végigolvasva az erőszakos hozzászólásaidat kétségeim vannak az elméd tisztasága felől...
Hol állítottam hogy én nem ápoltam. És hogy egyetértek vagy nem a nagymamámmal?
Olyanokat gyártottál hozzá az agyacskáddal amit csak benned létezik.
Persze a kérdésre még véletlen sem feleltél.
Ilyenkor tényleg jobb csöndben továbbhaladni és nem görcsösen írogatni a nullát.
2023. febr. 23. 21:44
20/21 anonim válasza:
Hisztike, hisztike, hisztike: mióta is kattogsz ezen hogy gonci nagyi miért nem játszott csicskát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!