Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy ne vegyék el/nyúljanak a cuccaimhoz?

Figyelt kérdés

Sokszor volt ilyen,volt egy tízezer forintom eltették maguknak,vagy volt egy plüssöm,az ist elvették,vagy esetleg gyűjtöttem újságot tököm tudját már,akkor is elvették mint ha övék lennék..

Sokszor úgy kezelik a én cuccaimat mint ha övék lenne,mihez kezdjek a ilyen szülökkel???

Röhejes hogy még egy magyar kártyát SE hagyhatom egyedül mert elveszik,és úgy kell ordíbálás közbe vissza szerezni..

Vagy régebbben a telefonért kellet ordibálni mert kellet tanuláshoz,akkor is az volt a érv hogy biztos chatelnék,meg tanuljak könyvből::

Szerintettek normálisak???

Mit tegyek a ilyen mániákus szülökkel???

és mindig avval jöjjek akkor menjek máshová ah valami nem tetszik..

18/f

#szülő,gyerek,vita,balhé,cucc
2023. febr. 19. 16:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán tudom elkepzelni, hogy miért vennék el a plüssödet -mondjuk azt se, 18 évesen minek neked plüss, de az mindegy is. Újságban mi q gond? Ők nem olvashatjak el? Kopik tőle, vagy mi?
2023. febr. 19. 17:31
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Hat azert azzal jo lenne tisztaban lenni, hogy nem haverhoz meg csajhoz koltozunk ingyen, hanem szepen dolgozunk, aztan berelunk valamit, pl egy szobat.

De nyilvan 18 eves tanulo gyereknek ez nem megoldas most meg.

Majd egyszer az lesz, addig meg zarni kene a szobat, mast nem tudsz tenni.

2023. febr. 19. 17:33
 13/27 A kérdező kommentje:

11

Hát csak példának okáért mondtam

2023. febr. 19. 17:55
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Veszel egy 1500Ft-ps kis tolózárt, és feldobod az ajtódra egy lakattal, hülyén fog kinézni de a feladatot elltja. :D
2023. febr. 19. 17:57
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
Pénzt lenyúlni alapból gerinctelenség, a többihez meg nem tudok mit írni, mert butaság, agyhalott vagy és kész.
2023. febr. 19. 18:05
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Példának okáért se beszélj fasságokat, ki az aki haverhoz költözik? :D
2023. febr. 19. 18:06
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg nehéz a helyzet. Nekem anno a füzeteimmel volt ilyen a helyzet. Lefirkáltam oda a legszemélyesebb dolgaimat, ők meg elolvasták. A végén odáig fajult a dolog, hogy egy barátnőmnél rejtegettem a dolgaimat, amit nem akartam, hogy lássanak, és volt egy póttelefonom is, amit akár át is nézhettek, úgysem találtak benne semmit. Nekem akkor változott ez a helyzet, mikor koliba kerültem. Ott azt csináltam, amit akartam, nem voltak hozzám olyan közel, nem tudtak rólam olyan sok mindent. Igazuk van az előttem szólóknak. Munka vagy suli, aztán költözés. Bármennyire is nehéz, ez nem lesz jobb, amíg otthon laksz. Átérzem a helyzeted.
2023. febr. 19. 18:11
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Veszel egy 1500Ft-ps kis tolózárt, és feldobod az ajtódra egy lakattal, hülyén fog kinézni de a feladatot elltja. :D"

A szülő meg majd leszereli, mert az ő ingatlanában egyedül neki van joga ehhez

2023. febr. 19. 18:15
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
18 vagy, tehát nyithatsz számlát, a Junior számla vezetése ingyenes. A pénzed ott gyűjtsd, jelszavadat ne oszd meg, telefonod is legyen jelszóval levédve. A tárgyakat nem tudom, talán ami fontosabb, jelöld meg, pl írd bele a neved. Az pszichésen talán kicsit visszatartja őket.
2023. febr. 19. 22:25
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Költözz el. Nekem is ment 19 évesen ;) társbérlettel pontosan a kontrollmániás szülők miatt.

Mondjuk én nem hisztiztem, hanem léptem.

2023. febr. 20. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!