Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy ne vegyék el/nyúljanak a cuccaimhoz?
Sokszor volt ilyen,volt egy tízezer forintom eltették maguknak,vagy volt egy plüssöm,az ist elvették,vagy esetleg gyűjtöttem újságot tököm tudját már,akkor is elvették mint ha övék lennék..
Sokszor úgy kezelik a én cuccaimat mint ha övék lenne,mihez kezdjek a ilyen szülökkel???
Röhejes hogy még egy magyar kártyát SE hagyhatom egyedül mert elveszik,és úgy kell ordíbálás közbe vissza szerezni..
Vagy régebbben a telefonért kellet ordibálni mert kellet tanuláshoz,akkor is az volt a érv hogy biztos chatelnék,meg tanuljak könyvből::
Szerintettek normálisak???
Mit tegyek a ilyen mániákus szülökkel???
és mindig avval jöjjek akkor menjek máshová ah valami nem tetszik..
18/f
Hat azert azzal jo lenne tisztaban lenni, hogy nem haverhoz meg csajhoz koltozunk ingyen, hanem szepen dolgozunk, aztan berelunk valamit, pl egy szobat.
De nyilvan 18 eves tanulo gyereknek ez nem megoldas most meg.
Majd egyszer az lesz, addig meg zarni kene a szobat, mast nem tudsz tenni.
11
Hát csak példának okáért mondtam
"Veszel egy 1500Ft-ps kis tolózárt, és feldobod az ajtódra egy lakattal, hülyén fog kinézni de a feladatot elltja. :D"
A szülő meg majd leszereli, mert az ő ingatlanában egyedül neki van joga ehhez
Költözz el. Nekem is ment 19 évesen ;) társbérlettel pontosan a kontrollmániás szülők miatt.
Mondjuk én nem hisztiztem, hanem léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!