Apám folyton panaszkodik nekem anyám, hogy lehet ezt kezelni igazán jól?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 09:21
11/14 anonim válasza:
Így nőttem fel,csak ott mind 2 szülő szidta nekünk egymást.
Nagyon kártékony a jövődre nézve.
12/14 anonim válasza:
Megmondod hogy nem tudsz vele mit cisnalni hiaba mondja.
13/14 anonim válasza:
9: szerelemből házasodni öreg hiba!
Az emberek változnak az évek során, ez teljesen természetes. Pont ezért kell megvárni a házassággal a lángoló szerelem végét. S ha akkor is úgy érzi a kért ember, hogy igazán szeretik egymást, na, akkor kell összeházasodni. Mert akkor az évek során végbemenő változásokat is tolerálni fogják egymástól.
14/14 anonim válasza:
A kérdezőnek üzenném: amit már előttem is írt valaki, sokan így nőttünk fel, de ne hidd azt, hogy ez normális. Vannak emberek, akik kicsinálják az évek alatt a másikat. Neked magadra kell koncentrálni, mielőbb lelépni otthonról, szép kis családot alapítani, s ha úgy adódik, esetleg egyik szülődet magatok mellé tudjátok venni, ha arról van szó... Gyermekek nevelésében is hasznos lehet. Sok felnőtt teljesen mézes-mázassá válik, ha unokáraól van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!