Miért nem fogja fel, hogy kirepültem?
Anyám folyamatosan beszólogat nekem pl a párommal kapcsolatban, csak azért mert azt akarja hogy örökké gyerek maradjak. 24 éves vagyok, külön élek a párommal de bármikor anyámmal találkozok csak a csesztetés megy. A barátom tisztelettudó, van rendes munkája, nem léhűtő, keményen dolgozunk azért hogy fenntartsuk magunkat, anyám meg olyanokat mond folyamatosan hogy miért nem költözök haza hozzájuk, mennyivel jobb dolgom lenne, mit képzelek magamról hogy apámmal egyedül hagytam őket, stbstb. A nővéremnek is folyamatosan beszólongattak a barátjaira, tehát nekik mindegy, ki az, találnak benne kivetnivalót. Vagy túl vékony nekik, vagy nem elég gazdag stb! Ez borzasztó szerintem. Én nem hagyom magam befolyásolni, de a nővérem annál inkább, ő 34 évesen egyedül van azért mert anyám elmart mindenkit mellőle kb. Nyilván nem nekik kell, hogy tetsszen az én párom, de ő ezt nem érti meg, sokszor annyira felkapja a vizet anyám hogy nekem jön. Nyíltan kimondja, hogy páromat okolja és haragszik rá mert "elvesz engem tőlük". Nem fogja fel, hogy van saját önálló életem és, hogy nem lakhatok örökké vele és csinálhatok minden mozzanatomat úgy ahogy ő parancsolja.
Apám is nagyon konzervatív és régimódi, neki semmi nem jó amit csinálok, ronda vagyok, csak az üvöltözés, beszólogatás szintén. Nagyon megkeseredett emberek. Nem jó a viszonyom sajnos velük.
Mi a megoldás? Szakítsam meg a kapcsolatot örökre anyámékkal? Valaki járt már hasonló cipőben?
Mert tudja, hogy így nem fogtok egyről a kettőre jutni, és ez a fenenagy függetlenség csak az első gixerig tart...
Mondjuk amíg az egyikőtők le nem betegszik, a másikat meg éppen ki nem rugják valamiért...
Vagy te nem látod, hogy ez mekkora zsákutca?
Olyan bringán tekersz amin nincs is lánc!
"Vagy túl vékony nekik, vagy nem elég gazdag "
Ja, ha bekeülsz a kórházba cseszheted ha vékony vagy...
Gyakorlatilag éhenhalsz, mert kaja a magyar kórházakba NINCS és rendelni se lehet, mert nem engedik be!
A látogatókat se engedik be ha van egy "helyzet"...
Az őseid csak simán vágják a magyar valóságot ennyi!
hú, de felcseszte az agyam ez a nyomorék szülőn élősködő életképtelen parazita incel...
Kedves kérdező, neked van igazad. A nővéred sajnos nem normális. Én biztosan a minimálisra csökkenteném a kapcsolatot ezekkel a mérgező, beteg agyú, abnormis szülőkkel, vagy teljesen meg is szakítanám, félelmetes, hogy egyesek így gondolkoznak és szabadlábon vannak, nem valami diliházban.
100%
!!!
Rányomsz a zöldre azt visszafelemegy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!