Ilyen lenne egy anya ?

Figyelt kérdés

Egy anya hogy lehet ilyen ?

Párkapcsolatban elek de nagyon nem jó már :(

A barátom sose áll mellettem…

Együtt élünk a testvéreivel!

Most a szüleimnek én segítek munka ügybe, hogy ki tudjanak jönni Amerikába!

Anyám sose állt mellettem!

Mindig azt mondja tűrjem stb

Nem takarít senki csak én,anyám erre hat persze csináljam is meg ez a dolgom :(

Olyan senkinek érzem magam :(

A barátomnak a testvére haza mentek Magyarba

Ma érkeztek vissza erre anyám legyek velük kedves stb( de a barátomnak a bátyja elhordott engem mindennek) büdös k..va

Anyám erre azt mondta biztos csak rossz napja van! Persze 1 éve…

Hogyan mondhat egy anya ilyet ?önbecsülésem az semmi.. tényleg tűrni kéne a dolgokat ?

Anyám szemébe mindig en vagyok a rossz!

Tűrjem stb hiába panaszkodom neki :(

2023. febr. 14. 22:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy balek vagy :D Szr párkapcsolatban élsz, és még a lusta tesóira is te gányolsz...

Ha neked ez jó - de akkro plíz ne írj ki róla több kérédést :D

2023. febr. 15. 07:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy multkor is írtuk, láthatod, ilyen.
2023. febr. 15. 08:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják béka perspektívának, amit Te és anyukád is művel.

Anyukádat valószínűleg így nevelték, így szocializálódott, hogy a nőnek egy párkapcsolatban mindig mindent el kell tűrni, alázatosan kell viselkedni, a cseléd szerep az elfogadott, mert csak így fenntartható a kapcsolat, de valószínűleg azt is a fejébe verték, hogy a férfi szava szent, a nő neve kuss, tehát mindent ezen a zemüvegen keresztül lát, ezek alapján ad tanácsot.

Nálad pedig azért van jelen a béka perspektíva, mert nem vagy képes elfogadni, hogy felesleges várni anyukád lelki támogatását, hiszen attól nem változik meg a sorsod. Anyukád "jót akar neked" a rossz tanácsaival, de ő csak annyit tud tenni, mert nem lát feljebb, ő ezt tartja elfogadottnak. Nem utálni kell anyukádat ezért, hanem elfogadni, hogy szűk látókőrű, de Te mit teszel azért, azon kívül, hogy siránkozol anyukádnak, meg keseregsz a neten, hogy jobb legyen a sorsod?

2023. febr. 15. 09:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az amerikai álom sem jön be mindenkinek.Én inkább úgy vagyok ezzel,hogy inkább király otthon,mint szolga külföldön!:-)
2023. febr. 15. 09:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem jobban zavarna, ha ilyen emberekkel élnék együtt, és mindenkinek a csicskája lennék.
2023. febr. 15. 10:34
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Az én anyám nyilvánosan megalázott ahol csakj tudott, szíjjal vert, napokra bezárt helyekre, meg mindenféle válogatott módon terrorizált.. Csak hogy a fő kérdésre válaszoljak. Igen, vannak ilyen anyák, vannak jobbak is, rosszabbak is, de automatikusan senki nem lesz jó ember attól, hogy az anyád. Ez van, ilyen az élet, ezzel nem tudsz mit csinálni. Ideje lenne leválnod a csecsről és elvágnod a köldökzsinórt, mert ha lenne minimális önbecsülésed akkor nem nagyon állnál szóba ezzel a hulladék bagázzsal és pláne nem nyalnád ki a seggüket. De úgyse fogsz ebből kilépni, szóval kezdd azzal, hogy többet ne panaszkodj anyádnak, ne számolj be neki semmiről, ne várj tőle megértést vagy szimpátiát. Vedd kezedbe a sorsod és ha boldogtalan vagy akkor ne nyivákolj hanem LÉPJ.
2023. febr. 15. 10:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
"itt anyám a lényeg sajnos " Te vagy egy szar kapcsolatban, cseszel lépni, és anyu a lényeg, értem... nem veled van gond, véletlenül sem.
2023. febr. 15. 10:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Ilyen. Ne nyígjál már folyton, mert k#rva unalmas.
2023. febr. 15. 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
már attól rosszul lettem, hogy "magyarba"...
2023. febr. 15. 11:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én alapban nem értem!

Te Amerikában élsz? És anyád is ott él, vagy mi van?

Ha nem ott él, akkor miért lát bele ennyire az életedben, miért neki panaszkodsz?

"Most a szüleimnek én segítek munka ügybe, hogy ki tudjanak jönni Amerikába!"

Mi a francnak akarod, hogy még ők is a nyakadon legyenek?

Hagyd ott a szemét pasidat az ótvar retyerutyájával együtt és állj meg végre a saját kenyereden, a saját talpadon!

Anyádtól meg ne kérj életvezetési tanácsokat, akárhol is legyen a világban, mert nem tesz jót neked és úgyis tudod, hogy mit mondana!

2023. febr. 15. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!