Szerintetek a lányom szerelmes? Tényleg túl szigorú vagyok a lányommal?
Sziasztok van egy 13,5 éves lányom aki mostanában elég furcsán viselkedik. Mostanában sokkal többet foglalkozik a külsejével reggelente van hogy több mint egy órát tölt a tükör előtt ki sminkeli magát minden reggel befúja magát parfümmel,dezodorral 15-20 percig választja ki mit vegyen fel holott eddig sokkal kevesebbet foglalkozott a külsejével valamit a telefonján is többet lóg valakivel chatel ezek miatt én azt gyanítom hogy lehet hogy szerelmes. Félre értés ne essék nem vagyok rá emiatt mérges de nagyon féltem szerintem ez a fiúzás meg “szerelem” neki még felesleges és nagyon korai nem értem a mai fiatalok miért sietnek ennyire ezekkel a dolgokkal.
Szóval az első kérdésem az lenne hogy szerintetek szerelmes a lányom? És ha igen mit tudnék tenni hogy lebeszéljem erről de ne utáljon meg ?
Lenne még egy másik kérdésem is mivel már rengetegen vágták a fejemhez hogy túl szigorúan nevelem a lányomat ami nekem nagyon rosszul esik de mégsem gondolnám úgy hogy valamit rosszul csinálok. Az a lényeg hogy nem engedem meg neki hogy elmenjen a barátnőivel moziba,plázába stb.. mivel szerintem ehhez még fiatal hogy így nélkülem eljárkáljon. A másik dolog pedig az hogy nem engedem neki hogy nőiesebb ruhákat hordjon és hogy szőrtelenítsen mivel szerintem ezekhez még kislány.Az is sok ismerősöm szerint baj hogy nem tartottam még neki szexuális felvilágosítást szerintetek ennek mikor jön el az ideje?
Szerintetek túl szigorú vagyok a lányommal?
Ui:elfelejtettem írni hogy ketten élünk a lányommal mivel az apjával már régen elváltunk (nem tartjuk vele a kapcsolatot) és új kapcsolatom sincs. Az értelmes válaszokat pedig előre is köszönöm
Anyám korosztalya a hatvanas években már miniben járt
Tényleg időszerű lenne csadort huznod a tinilanyodra így 2023-ban
Te jó ég 80 válasz erre a kérdésre? :D
Micsoda érdeklődés a 13 éves lányok szerelmi élete iránt!!!
Hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!