Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy jobb legyen...

Mit tegyek, hogy jobb legyen ez a helyzet? 16./f

Figyelt kérdés

A szüleim illetve a bátyám is hivatásos vegán életmódot azzal a címszóval, hogy védik az állatokat és ezt akarják rám is erőltetni amivel nekem az a problémám, hogy én kifejezetten húsevő vagyok.

Szerintük emiatt állatkínzó is. Mindig a salátákat meg a különböző vegán kajákat rakják elém amikre már ránézni sem bírok és azt is mondták amíg itt lakok én vegán kajákat ehetek aztán majd ha elköltözöm úgyis megjön az eszem.

Amikor meg mondok egy tudományos tényt, hogy természetes dolog, hogy az ember eszik húst mivel ez egy bizonyított tény, hogy az ember mindenevő illetve van egy olyan dolog is amit úgy hívnak, hogy tápláléklánc aminek az ember áll a legtetején ezért teljesen normális ha az alattunk lévőket megesszük.

Amikor ezt elmondtam akkor azzal jöttek, hogy IGEN? ÉS HA MAJD JÖN EGY OKOSABB ÉS ERŐSEBB FAJ MINT AZ EMBER AMI SZINTÉN MINDENEVŐ ŐK IS MAJD MINKET VÁGNAK LE AHOGY MI MOST A SZERENCSÉTLEN DISZNÓKAT MEG MÁS ÁLLATOKAT? TE TÉNYLEG NEM VAGY NORMÁLIS. ATTÓL, HOGY MI VAGYUNK A LEGTETEJÉN AZ NEM AZT JELENTI, HOGY EZZEL VISSZA IS KELL ÉLNI.

Hát mondom ha lesz egy ilyen amire kb semmi esély nincsen akkor igen ez lesz. És ez nem visszaélés más állatfaj is ami valamikor a tápláléklánc tetején volt az is megette a kisebb állatokat.

Erre megkaptam, hogy egy idióta vagyok. Hiába van nekik elmondva tudományos tényekkel alátámasztva, hogy az amit ők csinálnak hülyeség (nem nem a vegán életmód nem gyűlölöm azt aki vegán de aki állatvédés címszóval vegán azzal szemben én igenis fellépek mert tudományos tényekkel megy szembe és állatkínzónak állítanak be mert szeretem a húst)

És nagyon rossz érzés, hogy csak elvétve tudok húst enni mert pont emiatt költőpénzt se adnak sokat és igyekeznek azt is minnél jobban elszámolni, hogy nehogy tudjak venni magamnak egy hamburgert vagy valamilyen húsos kaját.

Néha tudtam azért persze trükközni de azért ez szerintem nem teljesen normális és egyre nehezebben viselem.

2023. febr. 11. 23:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%
Ilyenektől menekülni kell ha tudsz, ugy sem elhet velük beszélni.
2023. febr. 12. 02:46
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

16 évesen hova meneküljön de őszintén?

2023. febr. 12. 02:48
 13/27 anonim ***** válasza:
74%

Légy féefi a háznál! Állk a szüleid elé és vigyél egy kfc-s kosarat be csirkemell/szárny és zabáld előttük.

Harapj bele egy hatalmasat egy nagy sonka szeletbe.

Figyeld meg majd mit reagálnak. :)

16/F szintén

2023. febr. 12. 03:02
 14/27 anonim ***** válasza:
31%
12: a " ha tudsz " részt is olvasd el kérlek... tudod feltételes mód, ami itt azt jelenti amint lehetősége lesz rá....
2023. febr. 12. 03:04
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon nem normális, amit a szüleid csinálnak. Az, hogy ők milyen étrend mellett teszik le a voksukat, a saját döntésük, viszont nincs joguk megszabni, hogy Te mit fogyaszthatsz. Teljesen nonszensz, hogy konkrétan elakarnak teljesen tiltani a húsevéstől.

Továbbá, amíg fiatakorú vagy, addig kötelesek biztosítani a megfelelő, kiegyensúlyozott étrendet, ami az általad leírtak alapján kétlem, hogy meglenne.

2023. febr. 12. 04:19
 16/27 anonim válasza:
9%

Szia!

Én 13 évesen lettem vegetáriánus, és azóta sem bánom.

Szerintem a hozzáállásod baromira önző, hiszen valljuk be, te egy állatkínzó vagy.

Te ölöd meg az állatot, de mással végezteted el a piszkos munkát, mert magadtól nem bírnád levágni a csirkét.

Az ember mindenevő, azaz MINDENT eszik, a szervezetünk erre lett kitalálva, vagyis ha akarnánk akkor simán tudnánk mellőzni a hús fogyasztást, az nem életfeltétel számunkra.

A húsevő állatok szervezete a húsfogyasztásra lett kitalálva, ők ezen nem tudnak változtatni.

Mi viszont dönthetnénk helyesen, de lusták vagyunk.

Az teljesen normális ha állatok ezreit ölik le naponta, és miattunk szenvednek, az viszont rögtön baj, ha meghal egy ember!

Ha az ember egy védett környezetben nő fel (értsd van családja, otthona) és nem szenved hiányt a leglényegesebb dolgokból, akkor ezt simán megtehetnénk.

Azonban az emberek lusta dögök, és képtelenek tovább látni a saját kényelmükön!!

Egyébként számos tanulmány bizonyította azt, hogy a vegán, illetve vegetáriánus életmód sokkal egészségesebb, mint a húsevő.

A boltokban a termékek fele már vegán húsutánzat, könyörgöm ne te legyél már az áldozat!

2023. febr. 12. 08:56
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Hülyékkel és mániákusokkal nincs mit tenni. Ha egyébként nem éheztetnek, akkor annyit tudsz tenni, hogy évente ellenőrizteted a vér laborértékeket. Az állati eredetű élelmi anyagok szélsőséges elhagyása többféle hiánybetegséghez vezethet (pl. csökkent vörösvértest szám, csökkent hemoglobin), aminek élettani hatása is lehet, pl. csökkent fizikai teljesítmény. Más oldalról a növényi anyagokkal olyanok is kerülhetnek az emberi szervezetbe, amik szélsőséges esetben gondokat okoznak, pl. az oxálsav, ami vesekő képződéshez vezethet.
2023. febr. 12. 09:12
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

Hülyékkel nem kell foglalkozni.

Ha más nem, akkor menj diákmunkázni és abból vegyél normális kaját - NEM szabadna hogy ez legyen a megoldás, de nálatok vagy így jutsz húshoz, vagy sehogyan.

16-os, a kérdező önző, amikor a szülei azok, akik elvetemülten ráerőltetik a saját elmebeteg akaratukat a gyerekükre?

Bár te is az ostoba, agymosott gyilkosozó vegánok táborát erősíted, veletek aztán minimálisan sem érdemes foglakozni.

2023. febr. 12. 09:41
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

Nos, ha csak azt erőltetik rád hogy tényleg vega legyél akkor sem maradnál nagyon sokáig életben, mivel ahogy a #17.-is mondta elég nehéz betegségekben találod majd szemben magad(at). Így úgy látszik hogy ez a szüleidet nem érdekli, de majd fogja ha eljön ez az idő. Legalább akkor menny el egy mekibe, kfcbe vagy BKbe ahol tudsz húsos kaját enni, mivel majdnem hogy más opció sincs. A szüleidnek pszichológiára van szükségük, ha nem értik meg ezt

#16.-ra is ráférne

2023. febr. 12. 10:49
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom azért nem kéne ilyen indulatosnak lenni. Ráment a sok zöldség az idegrendszeredre...

Én is szeretem az állatokat az én kutyám pl. Nem a kutyám hanem sgy családtag, DE a haszonállatokat ne vegyed már ennyire egy kalap alá az emberekkel. Sőt semmijen állatot... Egy ember megölése és egy állat megevése között azért nagy a különbség.

2023. febr. 12. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!