Akivel történt hasonló ti hogy élitek meg ezt?
Anyám kiskorom óta ezt csinálta velem mondván velem nemtud jókat csevegni.
Akárhányszor kezdeményeztem vele beszélgetést mindig rávágta hagyjam a hülyeségeimmel, vagy egyszavas válaszokat kaptam
Mióta tudom az eszem..
Mostanra hogy elköltöztem még kevesebbet beszélünk, én 50km-re lakom tőle megyek látogatóba akkor sem túl beszédes.. hiába próbálkozom.
Viszont bátyám feleségével teljesen más.
Őt egész nap "zaklatja" kérleli hogy vigye le magukhoz sütni lenne kedve stb..
Olyasmi Anya-lánya kapcsolat
Én ezt sosem kaptam meg ezért esik rosszul.
Nevelőapám sem érti velem miért nem viselkedik így hisz tudja hogy próbálok kedvére tenni mindig, és nincs oka hogy haragudjon..
Felnőtt nő vagyok de sajnos nekem ez egy "trauma" hogy nem kaptam meg azt az anyai szeretetet amit szerettem volna..
28N
Belefáradtam a próbálkozásokba..
Akárhányszor megpróbáltam javítani a helyzeten vagy megkérdezni hogy mit csináltam rosszul akkor vita volt belőle vagy nembeszéltünk hónapokig.
Kérdező! Ha csak enyi lett volna a probléma a gyerekkoromban, boldog kiegyensúlyozott felnőtt lennék.
A jelenről beszélek, a mult nemérdekes. Jelenleg nincs tudomásom a rokonaimról. Elvileg a keresztszüleim még élnek. Anya testvérével kölcsönösen kitagadtuk egymást 10 éve. Az unokatesóimmal 15 éve nem beszéltem és ha keresnének se beszélnék velük. Az egyik öcsém 5 éve nem ér rá beszélni velem. Az apámmal vagy 8 éve nem beszélek. Van még 2 öcsém. Velük félévente, évente válltok pár szót. Anyámmal szoktam beszélni, de ritkán, keveset és jellegtelent. Sokszor csak "üzleti" ügyben keres. Aztán le is ráz.
Tudomásom szerint egyedül vagyok és minden fizikai és lelki problémával egyedül kell szembenéznem.
A kérdésedre válaszólva. Nem hasonló volt, hanem sokkal rosszab. 10 éve kb kiegyensúlyozottab az életem és 4 éve "példaértékű". Sokan írígykednek, hogy hogy éleke. Mégis depressziós vagyok és csak a multon rágódok.
Így élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!