16 éves vagyok (fiú), de nem merek semmit megkérdezni anyától, hogy ide-oda mehetek-e..?
Személyesen nem, mert írásban bármit megkérdek, mert tudom hogy nem veszekedne.
Minden héten mennék ide oda, dee azt mondja hogy nem mehetek, mert túl sokat járok, és már túl nagyfiúnak érzem magam. Most mit tegyek, hogy győzhetném meg, hogy elengedjen, és ne kelljen veszekednie?
"szaros nyolcadikos"
Hálaisten nem te voltál anyám, apám, amikor én voltam szaros nyolcadikos.
Azért ne zárjunk már egy 16 éves fiatalt a szobájába és ne kelljen 7-re hazaérni. Tényleg mint egy 8 éves gyerekkel.
Fiam 14, hétközben 8-ra kell hazaérjen, hétvégén és szünetben 9-re. Simán egyedül jár kb 1-1,5 éve apjához vonat + bkv-val.
Apuka amúgy...? Ketten éltek anyuddal, kérdező?
"Azért ne zárjunk már egy 16 éves fiatalt a szobájába és ne kelljen 7-re hazaérni."
Azért nem is kell totál elengedni a gyeplőt, csak mert a te szüleidet nem érdekelte, hol vagy meg mi van veled, ne ez legyen már az alap.
A kérdező nincs bezárva, mehet ide-oda, csak mértékkel. Ha soha sehova nem mehetne, csak iskola után haza, akkor azt mondanám, igaza van, így nem.
Hol olvastad hogy az én szüleimet nem érdekelte hol vagyok? Mert 16 évesen nem 8-nak neztek csak mert a szülőnek úgy kényelmesebb lenne ha azt mondja sehova és pont?
14 a fiam
O se 7re kell hazaerjen
Edzesrol esélye se lenne pl
Nem ovis
Nem kötelező
Haza lehet rendelni 7re
Sőt 18 éves koráig ki se kell engedni a lakásból
Az a biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!