Szülők erről mit gondoltok ?
Foghatják fejüket a tinik: betiltanák a TikTok-ot az egész EU-ban
Nekem azért kicsit hiányozna a tik tok a facebook meg pláne.
Kár érte. Ott néztem a régi történelmi képeket és térképeket. Meg külföndön élő magyarok tapasztalatait, meg egy Krisna völgyes csajt. Jól fel volt építve az app.
Amúgy meg a VPN alapól alap nálam...
Amúgy lehet tudni, hogy mi az oka? Valamelyik idióta 12 éves megint csinált valamit, s a TikTok-ra fogták? Inkább a gyerekeket kellene betiltani, azok már 30 éve is minden TikTok és internet nélkül is simán felgyújtották a házat.
https://www.youtube.com/watch?v=N80ABzNeUvs
638 megtekintés 2023. jan. 26.
A Start Plusz vendége Guld Ádám médiakutató, Z generációs szakértő.
Ennyit tudok
Mindig vannak ilyen hírek, aztán sosincs semmi.
Egyébként nem ezt szabályoznám, hanem a netezést. Pl, minek kell egy 12 évesnek facebook?
9
Én most 21 évesen is pont azt csinálom a Facebook-on, mint 13 évesen csináltam, mikor lett.
Messenger, mémek, random érdekességek, cuki cicák/nyuszik, pár filmes, animés meg egyebes csoport. Szökőévben néhámy kép, de azok is javarészt rajzok, mert ami nem kifejezetten filmes vagy egyebes tematikás s jól sikerült, azt nem csak Deviantart-ra töltöm fel.
Amúgy nekem a TikTok sose dobott fel seggrázós tiniket vagy hasonlókat, pedig direkt nem kerestem rá semmire az első héten, hogy ne befolyásoljam az algoritmust (csak egyvalakire, akiért letöltöttem, de tovább csak az ajánlott videókat néztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!