Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők erről mit gondoltok ?

Szülők erről mit gondoltok ?

Figyelt kérdés

Foghatják fejüket a tinik: betiltanák a TikTok-ot az egész EU-ban

Nekem azért kicsit hiányozna a tik tok a facebook meg pláne.

2023. jan. 26. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsére nekem nincs fiókom, a Facebookon is, ha az emberek kevesebbet lógnának talán több mindent ésrevennének a körülöttük levõ dolgokból.Nem lenne ennyi ellenszenv, és elmagányosodás.
2023. jan. 26. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ugyan nincs gyerekem, huszonéves vagyok, és nincs - soha nem is volt - TikTokom, de azért azt megjegyezném, hogy kötve hiszem, hogy betiltják. Aki hülyeséget akar csinálni és közzétenni, megtalálja a módját. Nekem csak face fiókom van, de akkor is ebben a világban élek, tisztában vagyok a lehetőségekkel. Egy ilyen oldaltól megszabadulnának, akkor sem érik el a céljukat, így meg nincs miért. Minden lehet jól és rosszul használni.
2023. jan. 26. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Kár érte. Ott néztem a régi történelmi képeket és térképeket. Meg külföndön élő magyarok tapasztalatait, meg egy Krisna völgyes csajt. Jól fel volt építve az app.

Amúgy meg a VPN alapól alap nálam...

Amúgy lehet tudni, hogy mi az oka? Valamelyik idióta 12 éves megint csinált valamit, s a TikTok-ra fogták? Inkább a gyerekeket kellene betiltani, azok már 30 éve is minden TikTok és internet nélkül is simán felgyújtották a házat.

2023. jan. 26. 12:28
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Megvagyunk nélküle.
2023. jan. 26. 12:29
 5/13 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=N80ABzNeUvs

638 megtekintés 2023. jan. 26.

A Start Plusz vendége Guld Ádám médiakutató, Z generációs szakértő.

Ennyit tudok

2023. jan. 26. 12:37
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Kik tiltanák be? 😂 még erről nem hallottam. Elég kamu hírnek hangzik.
2023. jan. 26. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
mire fogok akkor maszturbálni, ha nem a lányom erkölcstelenül táncoló osztálytársai?!?
2023. jan. 26. 12:44
 8/13 anonim ***** válasza:
98%
Ez is olyan, mint mikor a Squid game-re fogták, mikor egy 14 éves gyerek kezében felrobbant a pohár, mert betette a mikróba, mikor azt az édességet akarta megcsinálni?
2023. jan. 26. 12:44
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

Mindig vannak ilyen hírek, aztán sosincs semmi.

Egyébként nem ezt szabályoznám, hanem a netezést. Pl, minek kell egy 12 évesnek facebook?

2023. jan. 26. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

9

Én most 21 évesen is pont azt csinálom a Facebook-on, mint 13 évesen csináltam, mikor lett.

Messenger, mémek, random érdekességek, cuki cicák/nyuszik, pár filmes, animés meg egyebes csoport. Szökőévben néhámy kép, de azok is javarészt rajzok, mert ami nem kifejezetten filmes vagy egyebes tematikás s jól sikerült, azt nem csak Deviantart-ra töltöm fel.

Amúgy nekem a TikTok sose dobott fel seggrázós tiniket vagy hasonlókat, pedig direkt nem kerestem rá semmire az első héten, hogy ne befolyásoljam az algoritmust (csak egyvalakire, akiért letöltöttem, de tovább csak az ajánlott videókat néztem).

2023. jan. 26. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!