Amikor beszelek anyamhoz a jelenlegi kihivasaimrol, nehezsegeimrol, a telefon megcsorren és mar nem is erdekli amit mondok, ez, hogy ne essen szrul?
Es amint lerakja a telefont, nem tér vissza ra, hanem total nem erdekli
Az ilyen esemenyek nem azt ereztetik veled, hogy csak azert vagy nekik, hogy amikor gyerek voltal jo voltal mert milyen kis cuki
De amikor mar felnott akkor elegge sokadik prioritas
Hogyan erezzem ezt maskepp?
Tudom miről beszélsz, és sajnálom, hogy te is ebben vagy.
De te, ha szerencsés vagy, akkor a telefon nem csörren meg, és neked az az illúziód lehet, hogy anyád hallgat téged. De az én anyám megkérdezi, hogy mi volt ma? Történt valami érdekes? - és utána szó szerint kimegy a szobából. Már volt, hogy hülyeségből el kezdtem mondani, hogy lelőttem az összes osztálytársamat és az igazgatót, de szó szerint nem jutott el hozzá amit mondtam, és a mondat közepén kiment a konyhába. És még a telefon sem csörög soha, csak őt nem érdekli hogy mi van velem. És én még felnőtt sem vagyok, a magam kis 16,5 évemmel.
Szóval együttérzek veled, sajnos nagyon ismerős, hogy egy lakásban élünk, mint két idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!