Normális ha nem akar elköltözni a 20 éves lányom?
Nincs is saját jövedelme. Ok hogy a rezsit fizeted, és miből él???!
Kérdem ezt én, úgy, hogy én is 18 évesen költöztem el otthonról.
Vagy útban van?
O egy teljesen mas generacio...
Ti 26 evesen mar lakassal / hazzal hazason gyerekkel altatok.
Mig mi, meg az o generacioja 28 eves koraban kezdi altakaban az elso munkat egyetem utan..
En 21 eves koromig laktam otthon es utanna is csak azer mentem el mert kulfoldon tanultam de alig vartam hogy haza mehessek mindig es a mai napig banom hogy nem maradtam otthon es jartam ott egyetemre, egyzmszerubb lett volna tuti.
Megertem ot. Es szerintem fogadd el az o tempojat es tamogasd.
Az hogy te fizeted a rezsit pedig szuper kedves ajanlat es lehet 1 ev mulva visszaterhettek erre
"Nemrég lett 20 éves a lányom ... én pedig már 18 éves koromban azt terveztem hogy hova , mikor költözhetek"
Az elmúlt két évben még nem tűnt fel, hogy a te lányod nem tart még itt?
"Szerintem ebben a korban már ideje a saját lábára állnia, tanuljon egy kis önállóságot."
Szerintem meg nem ebben a korban kéne hirtelen elkezdened önállóságra tanítani, hanem az elmúlt 20 évben fokozatosan kellett volna.
Egyébként igen, teljesen normális, ha nincs még mehetnékje. Örülj neki! Ha azt érzi rajtad, hogy meg akarsz szabadulni tőle, talán hamarosan úgy lelép (esetleg plusz még egy túl korai párkapcsolatba is belehajszolva magát), hogy vissza se néz, aztán várhatod, hogy rád nyissa az ajtót...
Párszáz éve meg 16 évesen már férjhez is mentek, és gyereket is szültek.
Normális az, hogy te csak 19 évesen költöztél el?
Minden ember más és más. Van aki el akar költözni, van aki nem. Ezt el kell fogadni.
Szerintem egyébként ez nem normális, lehet valamiért fél, és azért nem akar menni. Én tuti mennék, ha lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!