Ez normális?Más édes apja is viselkedett/viselkedik így?
Figyelt kérdés
Sajnálom,ha kicsit össze szedetlen vagy hosszú lesz.Szeretnék mindent leírni,de valamit így is kihagyok majd.Először is szeretnék az apával való kapcsolatról írni.Tehát a lánynak eléggé mérgező családja van,de ez gyakran megesik manapság.Az apjával viszont valahogy máshogy az.Lényegébben sok problémája volt az alkohollal kapcsolatban,de elég sokat javult.Amikor nagyon kicsi volt,gyakran fogdosta meg ott,pl úgy emelte fel stb.Amikor 6-7-8 körül volt,gyakran át kellett előtte öltöznie és volt,hogy a fehérneműt rá adta.Ami nem tudom mennyire számit furának,de kellemetlen volt.Amikor megpróbálta egyedül,akkor megharagudott rá és feldühítette őt.Ittasan elég sokszor hívta magához,ilyenkor beszélt hozzá,puszilgatta,ölelgette és magához szorította.Amikor nőtt és kamasz korba lépett,sokszor tett megjegyzéseket hogy nőtt a melle vagy hogy a feneke kerekedett és egyebek.Van hogy észre veszi,hogy bámulja és ez olyan értelemben is,hogy a szobájában fekszik és egyszer csak meglássa,hogy az ajtó nyitva van és az apja áll ott.Emelett rengetegszer ér véletlenül a melléhez,a fenekéhez,a combjához és a derekához.Van hogy olyat mond,hogy fogytál vagy hiztál kicsit és hozzá ér a combjához,mintha indokot keresne.Nagyon kellemetlenül érzi magát vele és ideges,amikor a közelében van.Olyan mintha nem lenne vele biztonságban.Szeretném még a végére hozzá tenni,hogy elég ritkán lássa az édes apját,mivel külföldön dolgozik és nagyon nagyon ritkán találkoznak,ezek a dolgok pedig egyre erősebbek.Arra is gondoltam,hogy azért nem ment messzebbre,mert ugye még nem volt hosszabb lehetősége.De jövőre készül ott hagyni a munkahelyét és nagyon félek,hogy messzebbre menne,ezért szeretnék tanácsokat kérni.Legyszives ne támadjatok le,ha közze nincs a zaklatáshoz,csak a véleményeteket kérem.2023. jan. 2. 23:11
1/11 anonim válasza:
Nem normális, az én apám sose csinált ilyent, és a gyermekemmel se csinálja az apja.
Jobb vigyázni, de gondolom a lány már felnőtt azóta, nem kell vele tartania a kapcsolatot ha nem akar vele lenni
2/11 A kérdező kommentje:
Még csak 16 éves,ezért muszáj
2023. jan. 2. 23:57
3/11 anonim válasza:
Igen, ez egy fajtája a szexuális zaklatásnak. Iskolapszichológust/gyerekorvost érdemes felkeresni az ügyben, nem kell, hogy a szülők tudjanak róla.
4/11 anonim válasza:
Mindenféleképpen körbekérdezném a rokonokat, hogy kinél van férőhely érettségiig/szakmáig, esetleg barátoknál. Ha ez el van intézve és el is helyeztek, mindenféleképpen utánajárnék, hogy tudnám megfingatni ezt az aljadékot, hogy legalább előzetesbe kerüljön egy kandzsipóval, aki remélhetőleg le is oboáztatja...
6/11 anonim válasza:
Amit édesapa csinál, az abnormális, szexuális zaklatás.
Amit előttem írtak: kapcsolatmegszakítás, bárkihez költözés.
8/11 anonim válasza:
Most nem linkegetem a hajszálra majdnem ugyanilyen meséidet - amiket már lehet, töröltek is a moderátorok.
10/11 anonim válasza:
A kérdésre nem tudok válaszolni sajnos. Viszont kb ugyanilyen volt az én apám is, így nekem ez a “normális”. Segítsetek és mondjátok el, hogy ebben a viselkedésben mi a szexuális zaklatás. Bocsi, de őszintén kiváncsi lettem, meg is döbbentem kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!