Elleneznéd, ha a 18 éves fiad egy 32 éves nővel összejönne?
Én egy dolgot tartanék csak szem előtt; normális-e a gyerekem partnere. Ezen kívül semmi nem számít.
A kor az csak egy szám (már persze 18 év felett). Rengeteg más ellenpéldát lehetne adni, amikor egyidős emberek voltak kapcsolatban, és annak mi lett a vége (ott van például az a szerencsétlen lány, akit úgy megvert a „szerelme”, hogy megvakult). Engem az iskolában még egy tanári pár is tanított, ahol kb. 20 év volt a korkülönbség köztük, és a legjobb tanárokként tartották számon.
Sosem értettem ezt a ferde mentalitást.
32 éves pasi + 18 éves nő = pedofil pasi, aki csak hülyíti a csajt, rohadjon meg
18 éves pasi + 32 éves nő = jaj hát hadd legyen a srácnak egy jó élménye, mitől kéne félteni, ugyan már
Szánalmas. Bár nem tartozik a kérdéshez, de pont emiatt a mentalitás miatt van az, hogy (a statisztikák által is megerősítve) 100-ból úgy 95 pedofil nő ellen sosem indul rendőrségi eljárás.
Ha a srác fiatalabbnak néz ki 18-nál, akkor eléggé esélyes a pedofília. Én ezt nem bagatellizálnám el.
9-es vagyok, nem tudom, miért pontoztatok le. Én legalább egy autentikus választ adtam. Na mindegy.
Amúgy amit 12-es ír, abban van valami. Ha egy harmincas nő hajt rá egy még szinte gyerek kinézetű srácra, az gáz.
Nálunk, az exemmel sosem merült fel a korkülönbség, csak ha kiderültek a számok. Akkor nagyot néztek az emberek. De alapvetően azt gondolták, egyidősek vagyun. Ő kicsit idősebbnek tűnt a koránál (18/19 helyett 22/24-nek), engem pedig rendszerint 22/23-nak. Sőt, egyszer egy új ismerős a szemünkbe mondta, hogy azt hitte, az exem idősebb nálam 1-2 évvel (engem 22-nek gondolt, őt 25-nek).
Hát ilyen is van. De hiába néztünk ki jól együtt, nem ugyanott tartottunk az életben, más céljaink voltak, más ütemben és más irányba haladtunk, így szakítottunk.
Ő most egy korabeli nővel van együtt, élik az életüket, egyetemre járnak, utazgatnak, összeköltöztek. Én azóta férjhez mentem és van egy kislányom is. Sosem lettünk volna boldogok.
37/N
Elég érdekes mentalitás
18 éves lány 32 éves férfi = pedofil a pasi
18 éves fiú 32 éves nő = hadd élje ki magát a fiú
ma 17:20
De ezt azok mondják akiknek mindenki pedofil, nem hiszem hogy túl sok olyan ember lenne akinek az egyik elmegy, a másik nem.
Nyilván egy lányt jobban féltene az ember, mert ő jobban rá tud baszni egy kapcsolatra, de egy 32 éves pasi is pont ugyanakkora eséllyel akarja szexuálisan kihasználni, mint egy 18 éves. A különbség csak annyi, hogy lehet egy idősebbtől még tanulna is valamit az életről, míg egy fiatal jobban szarna rá.
Nekem 25 évesen volt az első szexuális élményem egy 34 éves milffel, akinek lényegében a szeretője voltam
Férfiként mondhatsz bármit a fiadnak, de amíg nem szexelt, addig egyre erősebben fogja érezni azt, hogy már kellene, gyakorlatilag ez társadalmilag belénk van nevelne, és amíg nincs ilyen élménye 20 éves korhoz közelítve, egyre inkább azt érzi az, ember, hogy ő így meg úgy, és kicsit de a társaihoz képest megbukott
Én a srác helyébe ezt eleve fel sem hoztam volna otthon, tudván, hogy milyen prűdek a szüleim, ezért lettem én is ennyire szorongó
Ellenezheted, de az sem lenne normális, ha nagyon elleneznéd, akkor elkezdenéd, fenyegetni, hogy ne tegye stb..
Ha ti tudnátok, hogy egy 32 éves nőnek is milyen hamvas, kopaszbarack kagylaja (kagylóhús, phuntzee) puncikája tud lenni, akkor holmi konvencionális konzervatíy papolással nem irigyelnétek el a srácnak a dolgát.
Aztán végülis mi történhet?
Mindenki ilyenkor úgy csinálna, mintha egy párkapcsolat végleges lenne éás örök időkre szólna. Hát elárulom: NEM
Tehát a srác kiélvezi a milfet, a milf kiélvezi a csákót, aztán vagy összecsiszolódnak, vagy széjjel mennek. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!