Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha a felnőtt, de...

Mit szólnál, ha a felnőtt, de meg általad eltartott (diák) gyereked közölné veled, hogy jár pszichiáterhez (is) és gyógyszereket kell szednie?

Figyelt kérdés

Fiktív kérdés.

Nem tudtál róla, hogy már hónapok óta jár pszichológushoz, majd később pszichiáterhez kellett fordulnia, mert akkora a baj, hogy az gyógyszeres kezelésre szorul. Hogy esne, hogy erről tulajdonképpen csak azért tudsz, mert anyagilag rád van szorulva, és csak ezért szólt a gyógyszeres kezelésről?

2022. dec. 29. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
sajnos én épp ebben a helyzetben vagyok, csak a másik végéből. nem azért tudták meg mert elfogyott a pénz, hanem egy veszekedés közben mondtam meg. nem örültek és azt mondták hagyjam abba, de azokon a heteken amikor elmegyek ezekre az alkalmakra sokkal jobban érzem magam mint mikor nem. nem fogom amiatt abbahagyni hogy ők ne érezzék kellemetlenül magukat amiatt mert észre se vették hogy mi történik velem.
2022. dec. 29. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Legalább próbál megoldást ekresni a problémára az si v mi.
2022. dec. 29. 23:38
 13/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem az zavarna, hogy jár, mert nekem is kellett (bántalmazó kapcsolat után elég sokáig, mert féltem a férfiaktól), hanem az, hogy miért nem meri mondani.
2022. dec. 30. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!