Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi idős korodig mondták,...

Mennyi idős korodig mondták, hogy "Te még gyerek vagy, ezt nem értheted"?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mikor lehet, sőt kell a gyereket komolyabb dolgokba beavatni?
2022. dec. 29. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére sosem mondta ezt az anyám. Szinte mindent elmagyarázott az akkori szintemen, hogy megértsem. Ez a szemlélet nekem nagyon is tetszik, én is ezt követem a gyerekeimnél.
2022. dec. 29. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem máig ezt mondják. 20 éves vagyok. Ez addig tart szerintem, amíg nem éred el, hogy valamilyen szinten egyenrangúnak kezeljenek. Hogy ez mikor történik meg, na az változó. Van ahol soha.
2022. dec. 29. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
42
2022. dec. 29. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok, de mai napig megkapom. Anyámat ismerve ez míg él, így lesz.
2022. dec. 29. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A váltásig. Amikor arra váltottak: Olyan öreg vagy, hogy ezt nem értheted.:-)

Persze ez nem igaz. De azt akartam mondani, hogy egyesek szeretnek lekezelöen bánni mindenkivel aki hagyja.

2022. dec. 29. 21:08
 6/10 Metionin ***** válasza:
89%
Olyan 12. Aztán hirtelen mindent értenem kellett és intéznem helyettük, ha pedig ez nem ment, én voltam a hibás. Fura.
2022. dec. 29. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 40 vagyok, még mindig mondják.

Nővérem 12 éves fiát felnőttként kezelem mikor rám bízzák.

Nem beszélek le hozzá és próbálom pénzügyi tudatosságra tanítani mert nővérem sosem bánt jól a pénzzel.

2022. dec. 29. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
15 kb
2022. dec. 29. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

33 vagyok, rendszerint megkapom.

Nem érdekel, van saját életem, barátom, azt az évi két hazalátogatást meg kibírom - a szemembe úgysem merik mondani, csak írásban, e-mailen, azt meg ignorálom a picsbe.

2022. dec. 30. 08:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

41 vagyok. Anyukám, ha kifogyott a normális válaszokból, érvekből, ezzel zárja le a megbeszéléseket, vitákat...

Régebben még jobban zavart, de kezdek immunissá válni rá. A legutóbb, mikor a karácsonyi hercehurca lázában mondta ezt, közöltem vele, hogy ok, az vagyok, de akkor legalább ítéljen szobafogságra, mert akkor nem nekem kell rohangálnom a gyerekek és a férjem karácsonyi bulijaira a beszerzett cuccokkal, nem nekem kell sütni, főzni, dekorálni... Ezen végül egy jót nevettünk. Talán most először látta, be hogy ez már nem olyan adu, mint 11 éves koromban. 🤣 Ettől függetlenül persze szerintem továbbra is ez lesz, de ez az eset vicces volt!

2022. dec. 30. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!