Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a 6 éves húgom...

Normális, hogy a 6 éves húgom még anyával alszik?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves húgom, jövőre megy suliba. Szinte minden éjjel anyával alszik egy ágyban, kivéve amikor itthon van a nevelőapám (kint dolgozik külföldön, hétvégente jön haza) de olyankor is könyörög, hogy velük aludhasson. Amúgy olyankor az ágyuk melletti ágyon alszik. Van saját szobája, de nem hajlandó ott aludni. Ennyi idősen ez még normális? Lehet nekem azért fura, mert szinte sosem aludtam szüleimmel egy ágyban, kivéve, mikor 9 évesen Epilepsziás lettem és a doki javasolta, hogy aludjak velük egy ideig, hátha lesz baj, de akkor is kb 2 hétig voltam csak velük, tovább nem bírtam. Mikor csecsemő voltam, akkor aludtam egy szobába velük, de a SAJÁT ágyamban aztán átkerültem a saját szobámba. Leginkább szülők véleményére vagyok kíváncsi, ti mit gondoltok erről?

19L

2022. dec. 28. 16:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen normális. Miért is ne lenne az?
2022. dec. 28. 18:13
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Ezt valószínű anyud szoktatta meg vele. Talán majd változik, ha sulisként átmegy az osztálytársaihoz és látja, hogy ők külön szobában alszanak.
2022. dec. 28. 18:13
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
13 Nem magadból kellene kiindulni.
2022. dec. 28. 18:14
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

Sikerült értelmeznem a kérdést és válaszoltam is: nem, nem normális.

Egyéb probléma? A saját privát véleményemet azért még csak leírhatom, nem? Vagy engedélyt kell tőled kérni hozzá? És akkor még én vagyok a sérült..

2022. dec. 28. 18:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Huuu elég vegyes válaszok jöttek :D de hát amennyi ház, annyi szokás. Lehet iskolás korára majd tényleg át fog szokni a szobájába.
2022. dec. 28. 19:11
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Az én gyermekem 7 éves és együtt alszunk.
2022. dec. 28. 19:20
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem normális. Egyrészt, a leválás sokkal nehezebb, másrészt, a szüleinek sem jó. Így is alig látják egymást az lenne a normális, hogy legalább akkor össze tudjanak bújni, ha az apuka hazajön, de ha ott alszik a gyerek, ez nyilván nehéz. Miért nem akar a szobájában aludni? Fél?
2022. dec. 28. 20:10
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem normális. Persze alkalmanként elmegy, de rendszeresen már nem. Legkésőbb iskolás koráig vissza kell szoktatni a saját szobájába.
2022. dec. 28. 20:14
 19/21 anonim ***** válasza:
95%

Nem normális, nem fog menni a leválás normálisan.

Házasság meg már haldoklik.Mikor otthon a nevelő apukád, akkor is egy szobában ????

Ilyenkor általában a nő hárít a gyerekkel, hogy ne kelljen szexelni, aztán majd csodálkozik.

2022. dec. 28. 21:07
 20/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: igen, akkor is velük egy szobában, csak másik ágyon.

Az a probléma, hogy anya és nevelőapám egyre többet veszekedik. És igen, sajnos már haldoklik a házasságuk :(

2022. dec. 29. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!