Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is gyűlöli a saját anyját?

Más is gyűlöli a saját anyját?

Figyelt kérdés

Akarmennyire dolgozom ezen, nem tudom elfogadni őt. Ahogy egyre idősebb vagyok egyre rosszabb a kapcsolatunk. Minden karácsony veszekedéssel végződik :(

38F

2022. dec. 28. 14:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Tuti vannak amsok is iylen helyzetben
2022. dec. 28. 18:47
 22/27 anonim ***** válasza:
42%

Nem, mert az én anyám normális.

Viszont az elmeállapotom is az, így ha utálnám, biztosan eszembe sem jutna vele karácsonyozni.

Nem vagyok vadász, aki szopni jár az erdőbe.

2022. dec. 29. 02:51
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el Füst Milán: Boldogtalanok c. könyvét. Egy rossz anya hogyan teszi tönkre a gyerekei életét.

Szinházban láttam, a darab végére megvilágosodtam, hogy velem is ezt csinálja az anyám. Azóta kizártam az életemből. Kb 5 évig évi 1 találkozó volt ( soha nem karácsony, mert azt mindig tönkre tette), meg néhány telefon beszélgetés.

Utána, mire teljesen le tudtam válni érzelmileg, nulla.

Pedig zaklatot, bejárkált a munkahelyenre, barátaimat megkereste és ment a lejáratás. De volt egy érzelmileg stabil kapcsolatom, így nem estem vissza.

Nem minden anya jó!!!!!

46N

2022. dec. 29. 12:58
 24/27 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat.

Én is hibás vagyok, mert tudom, hogy 1-2 napnál többet együtt töltenünk az biztos veszekedés. Mégis bevállaltam újra most karácsonykor, hogy 4 napot is együtt töltöttünk.

Egyébként anyám nem zaklat már, de sajnos nagyon mások vagyunk, így szinte felesleges jobban belemenni a sérelmek megbeszélésébe.

Boldog Új Évet Nektek!

2022. dec. 29. 14:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

4 nap az mazohizmus.

Pár órás találkozások, aztán ha normális, akkor azt lehet gyakrabban. De soha nem hosszabban.

Vigyázz magadra!

BUEK!

2022. dec. 29. 14:46
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért töltenétek együtt 2 napnál többet? Már egyetemista koromban is ha hosszú hétvége volt és csütörtökön hazamentem, szombat este elmentem másik városba kocsmázni, mert egyhuzamban 48 óra volt a max. amit kibírtam. Pedig nem is különösebben toxikus az anyám, szeretem is, de felnőtt embernek nem egészséges egy egész hetet a szüleivel egy fedél alatt töltenie.
2022. dec. 29. 17:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a kapcsolatotok azóta?
márc. 25. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!