Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám sir, hogy nem engedtem...

Anyukám sir, hogy nem engedtem hozzánk karácsonyozni. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

12 éves koromban elkezdtem hízni. Anyukám pedig elkezdett ezzel bántani.

Az év 365 napján kiabált velem. Minden egyes nap, kivétel nélkül azt hallgattam (hol félelmetesen üvöltözött, hol csak kioktatott, hol hisztérizott) hogy mennyire csúnya és gusztustalan vagyok, a magas koleszterinbe belehalok, hogy lebénulok a magas cukor miatt, hogy el fog temetni, hogy infarktusom lesz, hogy senki nem fog elvenni stb.

Nem tudom elmondani milyen tini korom volt mellette.. eltudjátok képzelni. Egy pokol. Vagy talán annál is rosszabb.

Most 35 éves vagyok, 165cm és 80kg. Én szeretem magam, elfogadtam magam, nincs semmi problémám.

A fentebb vázolt szituáció pedig ugyanaz maradt.

El akart jönni hozzánk karácsonyozni, mert egyedül van. Én összevesztem vele, mondtam egy csúnyát, hogy semmiképp sem akarom látni. Tudom, ha eljött volna (párommal ünnepeltem) az egész karácsonyi ebéd egy tragédia lett volna. Minden falatot les, mit eszem, mennyit, a testemet pedig riadtan méregeti.

Most pedig zokogva hívott, hogy milyen ember vagyok, gonosz és hogy nem ezt érdemli.

2022. dec. 25. 16:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
A saját szorongásának enged utat azzal, hogy a te egészségedben kurkászik, addig se kell magával szembenéznie, mert az fájdalmas lenne. Pszichológusra lenne szüksége.
2022. dec. 25. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Érthető h miért nem.
2022. dec. 25. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:
9%
Végigcsináltad a traumafeldolgozó terapiát pszichésen? Mert akkor nem írnál ki kérdést, lenne eszközöd. 😕
2022. dec. 25. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Én a sztori nélkül se hívnám meg.
2022. dec. 25. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

Tuti nem hívnám meg.

Fortyogjon csak a saját magánypoklában, Amit õ erõszakolt ki magának.

2022. dec. 25. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
97%
Én 15 évesen 2 hónap alatt 20 kg-t híztam. Valószínű, hormonzavar volt, ami sosem derült ki igazán. Viszont velem is ugyanígy ordított anyám, h azonnal fogyjak le, mert nagy a hasam, a fenekem. Nekem ez borzasztó gusztustalan bánásmód, mert előtte évben lefogytam és nagyon nagy trauma volt nekem, hogy aztán meg meghíztam, visszajött minden. Nekem a nagy fordulat 20 évesen jött el. Elköltöztem otthonról és sikerült lefogynom is. 165 cm-hez előbb 57 majd 53-54 kg-ra 68 kg-ról.Itt is jelen volt az, hgy minden falatot néztek otthon, evészavarom is kialalult. A terhességem alatt annyira paráztam a hízástól, hogy 5,5 kg-val mutatott többet a mérleg a szülés napján. Terhesség alatt 4 kg-t fogytam,amit nem szabadott volna. Állandóan a kilókat figyelem. Nekem is teljsen megkesetítette az életem. Már nem tartom vele a kapcsolatot, mert akkor is csúnyán viselkedett velem, amikor évek óta tartottam / tartom a súlyom, pl az olyan kijelenlétesivel, hogy most nagyon jól nézek ki ( ez nála a hízást jelenti). Egy életre elegem lett ebből. Én sem engedtem volna a helyedben oda, jól tetted. Boldog karácsonyt!
2022. dec. 25. 20:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Nálam is evészavar alakult ki. Lesett minden falatot, miután látta hogy ettem elment megnézni a hűtő tartalmát, még azt is számolta melyik gyümölcsből hány darabot ettem.
2022. dec. 25. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:
40%
Pszichopata.
2022. dec. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!