Mit csináljak apámmal? Elmenjek vele találkozni?
Születésem óta a szüleim elváltak és azóta apámmal egy évben csak kb 3szor találkozunk úgy hogy 2hetente el kellene vinnie. Többször mondtam neki hogy ez idő alatt vele szeretnék lenni még ha ez kevés idő is, de nem a mostani feleségét elhozza aki miatt elhagyta anyámat.
Is most 23.án ide akarja tolni a képét. Ja úgy bocs ez kimaradt hogy még felhívni sem bír😇 Légyszi ne trollkodjátok el mert tényleg emészt az hogy nincs apám.....
Hány éves vagy, anyukád mit mond? A mostani felesége rosszul bánik veled? Ellenséges? Apud hogy beszél veled?
Én találkoznék vele, mert nem írtál eddig olyan okot, ami miatt ne látnám.
Én beszüntettem a találkozókat. Nekem nem fér bele, hogy amikor épp kedve van, apukásat játszik, amúgy meg magasról leszr., de én ugorjak, amikor épp kegyeskedik felhívni vagy keres.
Felejtős.
Szerintem találkozz vele. Mégiscsak az apád.
Nekem meghaltak a szüleim gyerekkoromban. Mit nem adnék, ha barmilyen formában" talalkozhatnék velük.
Azt meg lehet, hogy egyszer megérted, hogy miért viselkedik szerinted jelenleg gázul.
a végén elmegyek vele....
Mit mondjak neki? Megemlítsem ezt a témát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!