Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mániákusan belemagy...

Miért kell mániákusan belemagyarázni mindenbe azt, hogy nekem párom van titokban?20

Figyelt kérdés

Anyám nagyon szeretné, ha nem lennék már szingli, ezért akármikor említek egy ellenkező nemű személyt, akármilyen kontextusban, akár negatívan, akár pozitívan, akár tök semlegesen mindig elkezd arról faggatni, hogy tetszik-e az illető van-e köztünk valami. De ezt így akkor is, amikor gimiben utolsó évben azt mondtam, hogy van egy évfolyamtársam, aki direkt rávágja mindenkire az ajtót, aki mögötte megy, meg fintorog random emberekre, tehát semmi szépet nem mondtam róla, erre anyám megkérdezi, hogy tetszik -e nekem. Vagy amikor elmeséltem, hogy kettesben taliztam egy haverommal, mert mindenki lemondta az utolsó pillanatban, anyám meg ott izélt nekem, hogy miért nem mondtam, hogy randim lesz....

Most meg az történt, hogy ki kellett költözni a koliból, hogy a vizsgaidőszak közepén lévő szünet idejére a helyünkre költöztetssék a külföldieket. De még a szünetig van pár nap a vizsgaidőszakból, amikor nekem még vizsgám lenne, és túl későn derült ki,hogy emiatt szállást kérjek a kolitól, amit majd a januári koli-díjhoz hozzáadnak(a decemberi csökkentett annyival, amennyit nem lehet bent lakni). Nekem meg egy szaktársam, akivel jóba vagyunk egyébként, felajánlotta, hogy nyugodtan aludjak nála, másnap úgyis ugyanarra a vizsgára megyünk, tök jó, legalább tudunk együtt készülni, meg ilyenek.

És mivel anyám fizeti a koli díjat (mindenmást én) nyilván tudattam vele, hogy mettől meddig nem lehetek a koliba, hogy az alapján utalja át a koli díjat. Meg nyilván feltűnne neki, hogy elvileg nem aludhatok a koliban, de haza se jöttem, akkor mégis hol vagyok. Meg na, csak tisztázom, hogy ne aggódjon, nem az utcán alszok, nem raboltak el, meg ilyenek.

És ja, mondtam neki, hogy egy szaktársamnál alszok. Erre tökre kiakadt, hogy miért nem mondtam neki, hogy van párom, ő meg akarja ismerni, meg izé miért titkoltam el, meg ilyenek. :D És nem akarja elhinni, hogy nem vagyok együtt a sráccal.

2022. dec. 19. 14:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 Lévén, hogy ő fizeti a koli díjat, nem a minden szart megosztok kategória az, hogy megmondom neki, hogy nem kaptam elhelyezésta koliba xy napokra, hanem valakinél leszek. Basszus, ezalapján tudja, hogy hy mennyit kell átutalni, az azért nem a minden szr kategória, ha szólok neki erről. :D

Ha meg nekem valaki részletkihagyással mesélne nekem ilyeneket, hogy nem tud a koliba aludni, de valakinél alszik, akkor én is rákérdeznék kíváncsiságból, pláne , ha tudom, hogy a baráti társasága nagyobb részt ugyanott kolis, ahol ő. Nem olyan abszurd ez, mint amennyire ezt itt egyesek be akarják állítani.

Egyébként azért "kötök bele" a válaszokba, mert ilyen orvosi ló jellegűen, egyáltalán nem reálisan van leírva annyi, hogy ne beszéljek az életemről a saját anyámnak, aki egy darab témát leszámítva normális.

2022. dec. 19. 18:59
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

Ezredik kérdésed, hiába próbálod behazudni, hogy nem.

Átlag kéthetente sopánkodsz, a válaszokat meg nem fogadod meg, akkor? Ezerszer leírtuk, hogy nem kell beavatni anyádat minimálisan sem.

2022. dec. 20. 09:10
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Olyan nincs, hogy xy napokra nem kapsz elhelyezést. Legalább néznél már utána, ha mentegetni próbálod magad.

Vagy kapsz, vagy egyáltalán nem, nem úgy működik, hogy október 2-5 meg 7-én nem mehetek, amúgy igen.

2022. dec. 20. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13, Most van ilyen, a téli szünet miatt. Ha tippelnem kéne, Debrecenben van a kérdező, ismerőstől is hallottam, hogy kivágták őket a koliból még bőven vizsgaidőszak alatt, mert kell a hely a migriknek, és azért hamarabb a tervezettnél, mert takarítás blabla... piaci áron maradhatnak csak díszpecsétes kérvényre, akkor is taláb... ott (is) az volt a gond, hogy vidéki a leányzó, és ki volt rajta akadva, hogy mégis hogy gondolja a koli, hogy bejárással vizsgázzanak?
2022. dec. 20. 09:36
 15/18 A kérdező kommentje:

#13 Legkésőbb dec. 19 délben ki kellett költözni, mert a többi kolitól átköltöztetik hozzánk a külföldi hallgatókat az adminisztrációs szünet idejére. Jan 10 délután hatig nem lehet visszamenni. De vizsgák még dec 21-én lehetnek, meg jan 9-én is.

Én meg nem tudtam előre minimum egy héttel jelezni, hogy nekem vizsgám lesz huszadikán(ma), mert az egyik prof volt oly kedves, hogy szombat este kilenckor hirdette meg a vizsgaidőpontokat. :D Ennyi idő alatt nem kapok ideiglenes szállást a koliba, egy héttel előre legkésőbb jeleznem kellett volna. És ha elintéztem volna (de mondom, esélytelen, mert túl későn derült ki a vizsgaidőpont, más okom meg nem volt maradni) is, akkor is is piaci áron, tehát a tizenvalahány ezer/éjszaka.

#14 Igen, Debrecenben vagyok, de nem véletlenül nem írtam le. No mindegy. :D

2022. dec. 20. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15, Tán elég nagy az egyetem, hogy anonim maradj :)
2022. dec. 20. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

Hat mondjuk igy, hogy hetente irogat ki kerdest, mindig kicsit mas aspektusbol, lassan tenyleg megismerjuk a kerdezot 🤣🤣🤣

Es lehet lassan kiderul, ki is o, mert pont ezt a szenvedest, pont igy, kizart dolog, hogy masok is ateljek.

2022. dec. 20. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
Apukád nincs? Hívj már anyunak egy hímprostit vagy vegyél neki egy vibrátort. Még hogy normális anyád? Full kreténbe nyomja.
2022. dec. 21. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!