Normális, hogy elmúltam 18 fél évvel ,de még mindig nem telefonozhatok annyit amennyit akarok egy nap? Meg csak úgy csinálhatom azt amit szeretnék , hogy a szüleim ellenőriznek. Barátommal is csak úgy talizhatok egyedül ha anyám is eljön!
Figyelt kérdés
Ezért szoktam barátommal titokban talizni suli után.2022. dec. 18. 06:33
11/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam megbeszélni, de úgy tartja biztonságosnak ha ő is megy ezt mondta.
2022. dec. 18. 09:18
12/16 anonim válasza:
"Barátommal is csak úgy talizhatok egyedül ha anyám is eljön!"
Igazából itt már valami trollkodás szintü gyanu is felmerül....
13/16 A kérdező kommentje:
De sajnos nem trollkodás hanem ez az igazság.
2022. dec. 18. 15:03
14/16 anonim válasza:
Ne mondd el neki ha talakozol haverokkal
15/16 anonim válasza:
Ha nem mondja el,akkor nyilván az anyja aggódni kezd,ha még hazaér,leszidja...
Ez elég gáz,h követ...beszélni kéne vele,mert az érthető,h nem akarja,h sokat telefonozz,mert fél,ha akkor nem tanulsz...de KÖVEEET???18 éves múltál,beszélj vele...
16/16 anonim válasza:
Én olyan szigorú családban nőttem föl, ahol apu ellenőrizgetett mindent. 2 bátyám van. Az idősebbiknek folyton kísérgetnie kellett engem mindenhová és vigyáznia rám , mint kishúgára. Mondjuk ez érthető valamilyen szinten , kell egy lánynak a szigor, a szabályok meg a bátyus felügyelete de nekem egy szinten már sok volt. Azt kellett mindig csinálnom amit bátyáim akartak. Nem hagytak békén, szekáltak stb. Már nem élünk együtt, de még most is folyton nyomás alatt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!